Όχι πια φίλοι… Καθαρά επιχειρηματική η σχέση Τζάγκερ-Ρίτσαρντς

Όχι πια φίλοι… Καθαρά επιχειρηματική η σχέση Τζάγκερ-Ρίτσαρντς

Κατηγορία

eri200
Παρασκευή 01/04/2016 – 21:57

jagger-richards

Ροκάρουν επί σκηνής ο ένας δίπλα στον άλλο για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Ωστόσο, η σχέση τους είναι κυρίως επαγγελματική και διόλου φιλική. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει σε βιογραφικό βιβλίο του για τους Rolling Stones ο δημοσιογράφος Ριτς Κοέν.

Έχοντας ακολουθήσει τους Rolling Stones σε τουρνέ τους το 1994, ο Κοέν υποστηρίζει ότι η σχέση του Μικ Τζάγκερ και του Κιθ Ρίτσαρντς δεν έγινε ποτέ ξανά η ίδια με την επανένωση του γκρουπ το 1988.

«Ο Μικ και ο Κιθ συνειδητοποίησαν ότι έβγαζαν περισσότερα χρήματα ως συγκρότημα παρά μόνοι τους», γράφει ο Κοέν στο βιβλίο του «The Sun & the Moon & the Rolling Stones».

«Είναι σαν ένα παντρεμένο ζευγάρι που μένουν μαζί για χάρη των παιδιών», υποστηρίζει ο συγγραφέας, εξηγώντας ότι η επιθυμία του Τζάγκερ να γευτεί τη δόξα κάνοντας σόλο καριέρα στα μέσα της δεκαετίας του ’80, ήταν η αφορμή για να δημιουργούν τριβές με τον Ρίτσαρντς, ο οποίος ένιωσε παραμελημένος όταν ο Τζάγκερ εγκατέλειψε την τουρνέ του συγκροτήματος για να προμοτάρει δική του δισκογραφική δουλειά.

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...