Όχι στα δεσμά της ΕΕ και των μονοπωλίων

Στις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ παντού το ΚΚΕ

Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται είναι αναγκαίο να εκφραστεί η αντίθεση του λαού στην πολιτική που τον καταδικάζει να ζει μόνιμα στην ανεργία και τη φτώχεια. Ιδιαίτερα σήμερα, σε συνθήκες βαθιάς κρίσης, πρέπει να ενισχυθεί η δύναμη εκείνη που μάχεται αταλάντευτα για τα δικαιώματά του και τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο.

Αρκετά πλήρωσε ο λαός τα ψέματα και τις υποσχέσεις των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου.

Αρκετά τον μάτωσαν για την κρίση, τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, την ένταξη και την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές. Είναι το κόμμα που δεν προσκυνά, αλλά αντιπαλεύει τη λυκοσυμμαχία του ευρωπαϊκού κεφαλαίου. Καταδικάζουμε τον αντιλαϊκό ρόλο και πολιτική της ΕΕ, τα κόμματα και τις κυβερνήσεις που την υπηρετούν.

Κάνουμε ισχυρό το ΚΚΕ στο Ευρωκοινοβούλιο, γιατί και εκεί άφοβα αντιπαλεύει την ΕΕ και ξεσκεπάζει τα σχέδιά της.

Η μόνη λύση προς όφελος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων είναι η αποδέσμευση από την ΕΕ και μετατροπή των μονοπωλίων σε λαϊκή περιουσία, η μονομερής διαγραφή του χρέους που προτείνει το ΚΚΕ.

Αυτές τις ριζικές ανατροπές να τις επιβάλλει ο λαός με τη δική του, εργατική – λαϊκή εξουσία.

Ψηφίζουμε τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στις τοπικές εκλογές για να έχουμε ανιδιοτελείς αγωνιστές στα Περιφερειακά και Δημοτικά συμβούλια που νοιάζονται και θα μάχονται καθημερινά για τις δικές μας ανάγκες, θα αντιπαλεύουν τις αντιλαϊκές επιλογές των  κυβερνήσεων και της ΕΕ.

Θα αγωνίζονται για την προστασία των άνεργων και των φτωχών οικογενειών, για τα δικαιώματα των νέων και τις ανάγκες των νέων ζευγαριών.

Θα πρωτοστατούν για να απαλλαγούν οι εργαζόμενοι, οι φτωχοί επαγγελματοβιοτέχνες, έμποροι και αγρότες από φόρους και δάνεια που τους πνίγουν.

Θα στηρίζουν την πάλη για σταθερή εργασία για όλους και όχι την επέκταση της προσωρινής ελαστικής δουλειάς με μισθούς πείνας, τις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις.

Θα διεκδικήσουν έργα και υποδομές για αντισεισμική και αντιπλημμυρική θωράκιση και πυροπροστασία.

Θα αγωνίζονται για δημόσια ΔΩΡΕΑΝ παιδεία, υγεία και ασφαλή φάρμακα για όλους.

Καμιά εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς τους υποψήφιους που εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι, υπερκομματικοί ή ως ενωτικοί και εκφραστές όλης της αριστεράς. Κοροϊδεύουν για να πάρουν την ψήφο σου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...