ΑΕΚ: Τα τρία βήματα που της απέμειναν για… καλή χρονιά

ΑΕΚ: Τα τρία βήματα που της απέμειναν για… καλή χρονιά

Ήταν επικίνδυνη έξοδος, αλλά με μία άκρως πειστική για ομάδα που θέλει να κατακτήσει τον τίτλο εμφάνιση, η ΑΕΚ πέρασε με 2-0 από τη Λιβαδειά διατηρώντας την πρωτοπορία στη Super League μετά από 13 αγωνιστικές. 

Η ΑΕΚ απέχει μόλις δύο βήματα για να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Βέβαια ο συγκεκριμένος στόχος δείχνει προς στιγμήν μακρινός καθώς προέχει ο «τελικός» με την Αούστρια στη Βιέννη την προσεχή Πέμπτη (20:00). Οι «κιτρινόμαυροι» προκρίνονται στους «32» και με ισοπαλία, σίγουρα θα είναι ευχαριστημένοι και με το βαθμό, ωστόσο η αυτοπεποίθησή τους είναι στα ύψη και θεωρούν πως μπορούν να πάρουν ακόμη και τη νίκη. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ, που θα είναι κανονικά στον πάγκο της ομάδας του, δεν υπολογίζει στον Λαμπρόπουλο που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας αλλά και τραυματίας. Αντίθετα, ο Τσόσιτς είναι πιθανό να προλάβει, αν και δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ξανά η τριάδα Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Μπακάκη, που λειτούργησε άψογα στη Λιβαδειά. Ο Σιμόες που αποχώρησε χθες με μικροενοχλήσεις δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό και λογικά θα είναι διαθέσιμος, ενώ ο Τσιντώτας αναμένεται να διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια από τη στιγμή που ο Ανέστης φαίνεται να μην υπολογίζεται. Ασφαλέστερη εικόνα για τις σκέψεις του Χιμένεθ θα βγει από την προπόνηση της Τρίτης, μιας και σήμερα υπάρχει ρεπό. 

Είναι δεδομένο, πάντως, πως αν η ΑΕΚ πάρει αυτό που θέλει την Πέμπτη στη Βιέννη και κάνει το εφικτό 2/2 στο ΟΑΚΑ απέναντι σε Κέρκυρα και Απόλλωνα Σμύρνης, τότε οι φίλοι της θα κάνουν χαρούμενες γιορτές και… πολύ καλές σκέψεις για το νέο έτος.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/312260-AEK-Ta-tria-bemata-poy-tes-apemeinan-gia-kale-chronia ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...