ΑΛΚΥΟΝΗ: Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.(βίντεο-φωτο)

Εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία της 3ης Δεκέμβρη,πραγματοποίησε ο σύλλογος ΑΛΚΥΟΝΗ στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα.

Στην εκδήλωση που είχε θέμα Γέφυρες χτίζουμε-Φράγματα γκρεμίζουμε,προβλήθηκαν ταινίες μικρού μήκους και βίντεο από την καθημερινή ζωή των παιδιών και τις δράσεις του συλλόγου,ενώ παρουσιάστηκε μουσικό δρώμενο με τα παιδιά της ΑΛΚΥΟΝΗΣ.

Ομιλήτες της εκδήλωσης η ψυχολόγος κ.Θεώνη Μαυρίγιαννη με θέμα την πορεία προς την αποδοχή,αλλά και η πρόεδρος του συλλόγου Βάσω Παναγοπούλου με θέμα Για μια ζωή που όλοι έχουμε θέση.

Να σημειωθεί ότι χαιρέτησαν την εκδήλωση τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος,όσο και οι αντιπεριφερειάρχης Δ.Ελλάδας και μέλος στην ομοσπονδία ατόμων με αναπηρία κ. Χαροκόπος,η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας κ. Σταρακά και αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ.Καρακώστας.

Τέλος,στον προθάλαμο της αίθουσας πωλούνταν έργα Χριστουγεννιάτικης διακόσμισης και χειροτεχνήματα φιλοτεχνημένα όλα με πολύ αγάπη,μεράκι και δεξιοτεχνία από τα παιδιά του συλλόγου,με την φροντίδα και των απασχολούμενων στο κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας.

018 019 020 021 023 024 033 035

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...