ΑΝΕΛ: «Παριστάνουν τους τιμητές, ενώ η στάση τους συνιστά τον ορισμό της υποκρισίας»

ΑΝΕΛ: «Παριστάνουν τους τιμητές, ενώ η στάση τους συνιστά τον ορισμό της υποκρισίας»

Κατηγορία

christos.papad…
Παρασκευή 20/05/2016 – 20:47

ΑΝΕΛ: «Παριστάνουν τους τιμητές, ενώ η στάση τους συνιστά τον ορισμό της υποκρισίας»

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ                

Υποκριτική στάση καταλογίζουν στα κόμματα της αντιπολίτευσης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. «Παριστάνουν τους τιμητές, ενώ η στάση τους συνιστά τον ορισμό της υποκρισίας», σχολιάζει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κατηγορεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι πρώτα «έπαιξαν τα ρέστα τους προκειμένου να ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις για το χρέος» και τώρα «δηλώνουν πως θα καταψηφίσουν τα μέτρα ύψους μόλις 5,4 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ αν ήταν στην κυβέρνηση θα ψήφιζαν με κλειστά μάτια μέτρα υπερπολλαπλάσιου κόστους και θα τα υπερασπίζονταν μέχρι και την τελευταία υποπαράγραφο».

«Ιδίως η Νέα Δημοκρατία των κ.κ. Μητσοτάκη – Σαμαρά» προσθέτει η Μανταλένα Παπαδοπούλου, συμπληρώνοντας ότι «δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από την περίοδο που η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δήλωναν πως θα ψήφιζαν και με τα δύο χέρια τα πάντα, αρκεί να έρθει συμφωνία – και διαδήλωναν μάλιστα γι’ αυτό».

Η εκπρόσωπος της Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγορεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι «ποτέ δεν νοιάστηκαν για τον μόχθο και τον πόνο ούτε των ανθρώπων που ανήκουν στη μεσαία τάξη, ούτε των μισθοσυντήρητων, ούτε των ανέργων, ούτε βεβαίως για τα όνειρα των νέων ανθρώπων. Και ποτέ δεν θέλησαν να δώσουν μάχη κατά της φοροδιαφυγής. Και αυτό οι Έλληνες πολίτες το γνωρίζουν πολύ καλά».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...