ΑΝΕΛ: Το Ποτάμι στέρεψε, αποδείχθηκε τελικά μιας χρήσεως για τα συμφέροντα της διαπλοκής

potami_9_74«Το Ποτάμι στέρεψε για τα καλά», σχολιάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μέσω της εκπροσώπους τους Μανταλένας Παπαδοπούλου, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα τους με τη Σεβαστουπόλεως.

Η κ. Παπαδοπούλου επισημαίνει ότι «το «όχημα» του Στ. Θεοδωράκη αποδείχθηκε τελικά μιας χρήσεως για τα συμφέροντα της διαπλοκής».
«Το Ποτάμι στέρεψε για τα καλά», σχολιάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μέσω της εκπροσώπους τους Μανταλένας Παπαδοπούλου, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα τους με τη Σεβαστουπόλεως.

Η κ. Παπαδοπούλου επισημαίνει ότι «το «όχημα» του Στ. Θεοδωράκη αποδείχθηκε τελικά μιας χρήσεως για τα συμφέροντα της διαπλοκής».
Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ χαρακτηρίζει «εθνομηδενιστή» τον επικεφαλής του Ποταμιού, εκτιμώντας ότι «μπορεί χωρίς κανένα δισταγμό να βρεθεί στη νεοφιλελεύθερη αγκαλιά του κ. Μητσοτάκη». «Τον περιμένει άλλωστε με μεγάλη αδημονία», συμπληρώνει η ίδια.

Αφορμή για την ανακοίνωση της κ. Παπαδοπούλου αποτέλεσε σχόλιο της Σεβαστουπόλεως, που σημείωνε ότι «είναι άδικο για τη χώρα να σπαταλά δυνάμεις ο κ. Καμμένος για να βρίζει το Ποτάμι ενώ στον ίδιο χρόνο θα μπορούσε:

Να γράψει ένα πρόλογο στα παλιά βιβλία Θρησκευτικών
Να ράψει μια νέα στολή παραλλαγής
Να προβάρει την εμφάνιση του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ».
Η κόντρα ξεκίνησε μετά από αναφορά του κ. Θεοδωράκη, ο οποίος σε ομιλία του στα Χανιά, χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ «ακραίο συντηρητικό κόμμα». «Αλλά είναι το αγαπημένο κόμμα του κ. Τσίπρα – μετά τον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

Ακολούθησε ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που κατηγόρησαν τον κ. Θεοδωράκη για εμπάθεια.

The post ΑΝΕΛ: Το Ποτάμι στέρεψε, αποδείχθηκε τελικά μιας χρήσεως για τα συμφέροντα της διαπλοκής appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...