ΑΝΕΛ για συνέδριο Ποταμιού:Συνέδριο ή Συνεύρεση του παλαιοκομματισμού και της διαπλοκής

anelΤο συνέδριο που Ποταμιού σχολιάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με ανακοίνωση που εξέδωσε, η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου, υπό τον τίτλο “Συνέδριο του Ποταμιού ή Συνεύρεση του παλαιοκομματισμού, της διαπλοκής και της ανομίας;”. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Το αδιόρθωτο εσωτερικό πολιτικό κατεστημένο εκπροσωπήθηκε «επάξια», καλώντας και τον γνωστό εξωτερικό τους συνεργάτη νεοφιλελεύθερο κ. Φέρχοφστατ να μας απειλήσει ξανά για GREXIT και, με αφορμή το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, να μας κάνει μαθήματα Δημοκρατίας με άποψη και στυλ «παρεμβαίνοντας στα εσωτερικά τρίτης χώρας». Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει ο νοήμων κ. Σημίτης ο οποίος κάποτε οφείλει να καταλάβει ότι κατετάγη από τους Έλληνες στον πολιτικό καιάδα και ότι η Πατρίδα μας δεν έχει ανάγκη από πάτρωνες.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε τις προσπάθειες της Κυβέρνησης να πατάξει τη κακοδιαχείριση ετών και να εμποδίσει την αναβίωση παλαιών αμαρτιών που κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι «εκπρόσωποι του νέου» προσπαθούν πλέον απροκάλυπτα να επαναφέρουν”.

The post ΑΝΕΛ για συνέδριο Ποταμιού:Συνέδριο ή Συνεύρεση του παλαιοκομματισμού και της διαπλοκής appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...