ΑΟΔΕ: Ο συγγραφέας του βιβλίου ζητά συγγνώμη

ΑΟΔΕ: Ο συγγραφέας του βιβλίου ζητά συγγνώμη
Μας εντυπωσιάζει με την υπευθυνότητα του ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Μπουραντάς, ο οποίος έχει γράψει το βιβλίο «Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων» της Γ’ Λυκείου.

Ο καθηγητής, σύμφωνα πάντα με τη δήλωσή του, θεωρεί το βιβλίο που έχει γράψει είναι ακατάλληλο για να αποτελέσει κριτήριο εισαγωγής σε πανεπιστημιακή σχολή.

Διαβάστε παρακάτω τη δημοσίευσή του:

«Αισθάνομαι έντονα απόψε την ανάγκη να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη από χιλιάδες παιδιά και από το γιό μου που δίνουν αύριο εξετάσεις στο ΑΟΔΕ, βιβλίο που συνέγραψα μαζί με 3 καθηγητές του Λυκείου το 1998.  Η ευθύνη είναι συνολικά δική μου. Τα λάθη που έκανα είναι: 1ο πίστεψα ότι το βιβλίο αυτό θα ήταν επιμορφωτικό και ότι ποτέ δεν θα έμπαινε στις πανελλήνιες, 2ο δεν δημοσιοποίησα ποτέ ότι ζήτησα να το ξαναγράψω χωρίς αμοιβή και οι αρμόδιοι αδιαφόρησαν 3ο δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα διατηρούσε ένα βιβλίο που γράφτηκε πριν 16 χρόνια πριν καλά καλά εμφανισθεί το Internet . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΥ. ΖΗΤΩ ΞΑΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

ΠΑΙΔΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...