Αγγλία , η νεότερη ομάδα της διοργάνωσης!

Οι Άγγλοι φέτος μπορεί να μην πάνε με μεγάλα ονόματα στα γήπεδα της Γαλλίας, αλλά το φρέσκο αίμα και η νεανικότητα αυτής της εθνικής είναι μέχρι στιγμής μοναδικό στοιχείο και είτε μπορεί να την εκτοξεύσει είτε μπορεί να την κατατροπώσει.

Ο Ρόι Χόντζον έχει την μικρότερη σε ηλικία ομάδα του τουρνουά , με μόλις τέσσερις παίκτες άνω των 30 και τρείς κάτω των 21. Ο μέσος όρος είναι 25 χρόνια και 308 ημέρες ! Μοναδικό στατιστικό στοιχείο για τα λιοντάρια που και κατά τη διάρκεια των προκριματικών έδειξαν πολύ θετικά στοιχεία και κυρίως έπαιζαν ποδόσφαιρο που το λάτρευαν οι οπαδοί τους.

Η Αγγλία με τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας , μετράει επτά ποδοσφαιριστές κάτω των 23, την ώρα που καμία άλλη εθνική ομάδα δεν μετράει περισσότερους από πέντε. Ακόμα ένα φοβερό στοιχείο το γεγονός οτι στο ρόστερ της θα έχει τον νεότερο ποδοσφαιριστή, δηλαδή τον Μάρκους Ράσφορντ της Γιουνάιτεντ, ο οποίος σε ηλικία 18 ετών και 214 ημερών είναι ο νεότερος παίκτης της διοργάνωσης.

F

Τα εντυπωσιακά στατιστικά όμως συνεχίζονται για τους Άγγλους μιας και είναι η μοναδική εθνική με όλους τους ποδοσφαιριστές της να προέρχονται απ’το αγγλικό πρωτάθλημα, και οι 23 αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λίγκ.

Αυτή η Αγγλία γιατί να μην φτάσει ψηλά..

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...