Αγλαΐα (Άγλα) Ντούνη υποψήφια για την τοπική κοινότητα Αντιρρίου

Η ΑΓΛΑΙΑ (Αγλα) ΝΤΟΥΝΗ γεννήθηκε στο Μουζακι Καρδίτσας,μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα, ειναι απόφοιτος αρχικά της Σχολής Δοξιαδη “Εργοδηγων Σχεδιαστών” ενώ παράλληλα κατα την εργασιακή της πορεία σπούδασε στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ¨Διοικηση Επιχειρήσεων ¨ Ειναι κάτοχος μεταπτυχιακου τίτλου του Εθνικού Καποδηςτριακού Πανεπιςτημίου στην “Εταιρική Διακυβέρνηση και Κανονιστικη Συμμόρφωση Εταιριών ” με e learning. Εργάστηκε στις εταιρίες : PETROLA INTERNATIONAL SA, ASPROFOS SA, και στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ, κατέχοντας πολλές θέσεις ευθύνης.Τα τελευταία χρονια ως Επιθεωρήτρια (Assistant Manager ) στην Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της Τράπεζας. Συνταξιοδοτήθηκε προσφάτως, μετά απο 34 χρονια υπηρεσίας. Ειναι παντρεμένη με τον Αντιρριότη Κωνσταντίνο Ντουνη, συνταξιούχο Ναυπηγο -Μηχανολογο Μηχανικό. Εχει 2 παιδια εκ των οποίων ο ένας ειναι Περιοδοντολόγος Προσθετολογος Χειρουργός Οδοντίατρος και εργάζεται ως καθηγητής σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής και ο 2ος ειναι φοιτητής Ιατρικής. Ειναι Δημότης Αντιρρίου απο το 1981. Εδω και 3 χρονια διαμένει μόνιμα πλέον στο Αντιρριο.

Γι αυτό θέλω να είμαι υποψήφια 

Ο βασικός λόγος για μένα ώστε να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτική Συμβουλος στο Αντιρριο ειναι η αγαπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο που κατοικώ, μακριά απο μένα αλλες βλέψεις και προσδοκίες!!! Ποτέ μου, πραγματικά, δεν κατάλαβα γιατι ένας τόσο όμορφος τόπος με τέτοια πολιτιστική κληρονομιά , με τέτοιο φυσικό κάλλος , έμειναν πίσω απο τις εξελίξεις!!! Μια πανέμορφη πόλη σαν την Ναυπακτο η το Αντιρριο , έμειναν πίσω απο το να αναδειχτούν τουριστικά και πολιτιστικά! Η αντιμετώπιση μου , απέναντι στην πόλη της Ναυπάκτου και ειδικά του μικρού Αντιρρίου δεν ειναι σαν ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του Αντιρριου , αλλα σαν μια κάτοικο και μητέρα που αγαπά αυτη την περιοχή και που χαίρεται αυτόν τον τόπο και μόνο!

Η πρόταση του Θανάση Παπαθαναση, να συμπορευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ μου έφερε έναν μεγάλο προβληματισμό, ήρθε όμως και έδωσε πνοή, οτι το όραμα,η λογική, το αυτονόητο,ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν πράξη ! Λυπάμαι για το παραμύθι που μας πούλησε η απερχόμενη Δημοτικη Αρχή, που με την στασιμότητα και τον “παρτακισμό ” της έκανε την Ναυπακτο και ειδικά το Αντιρριο να μείνει πίσω , να μην αναδειχτούν όπως τους αξίζει! Παραμελούσαν τα αυτονόητα όπως : η συνέχεια της κατασκευής του αποχετευτικού αγωγού στο Αντιρριο, με την δικαιολογία οτι ειναι έργο της περιφέρειας ( ναι , αλλα δεν αιτήθηκαν και ποτέ για την συνέχεια του ), ανάδειξη και αξιοποίηση κοινοτικών χώρων προς όφελος όλων των κατοίκων και όχι μόνο των ημετέρων, συντήρηση πλατείας Χορμοβα, φροντίδα για το πράσινο, μάζεμα σκουπιδίων , καθαριοτητα παραλιών και δρόμων , εγκατάσταση κάδων σκουπιδιών και ανακύκλωσης,και πολλα αλλα που κάνουν την καθημερινότητα μας δύσκολη…μέχρι και τις ανεξήγητες διακοπές νερού επι ημέρες (χωρίς προειδοποιήση ) κατά τους καλοκαιρινούς μήνες???? Η πρώην εταιρεία ύδρευσης του Αντιρρίου “βρέθηκε ” να χρωστάει και μερικές χιλιάδες ευρώ, η δε προίκα, του πρώην Δήμου Αντιρρίου έγινε ΧΡΕΟΣ που το εξόφλησε (τι ωραια !) η απερχόμενη Δημοτική Αρχή !!!

Ειναι η ωρα λοιπόν να σηκώσουμε τα μανίκια μας για δουλειά, αν φυσικά οι συγχωριανοί μου δώσουν αυτη την ευκαιρία και με εμπιστευτούν για να προσφέρω σ´αυτον τον τόπο ! Γίαυτο λοιπον, έθεσα τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου, ελπίζοντας στην συμπόρευση μαζί τους για τα αυτονόητα και λογικά, στο μικρο μας Αντιρριο!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...