Αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λίγκα απόψε

Αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λίγκα απόψε

Κατηγορία

christos.papad…
Δευτέρα 23/05/2016 – 14:01

Αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λίγκα απόψε

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δράση και σήμερα στα πλέι οφ της Super League, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη όπου και ψάχνει την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει την πρωτιά της περνώντας από τη Λεωφόρο.

Στις 18:15, οι «κυανέρυθροι» φιλοξενούν τον «δικέφαλο του Βορρά». Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, μιας και στην αποστολή του έχει συμπεριλάβει όλες τις διαθέσιμες λύσεις του, ενώ ο Ίβιτς δεν έχει στα πλάνα του τον Μιγκέλ Βίτορ που είναι ανέτοιμος, όπως και τους τιμωρημένους Κάτσε και Τζιόλη.

Έτσι, στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων αναμένεται να δούμε τους: Διούδη στο τέρμα, Βλάχος δεξιά στην άμυνα και Τασουλή αριστερά. Ρισβάνης και Οικονόμου θα είναι τα δύο στόπερ και αμυντικά χαφ θα είναι οι Κόρμπος – Σιώπης. Μπροστά τους θα είναι οι Μασούρας, Μπακασέτας, Καραμάνος, με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Απο την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τους: Γλύκο κάτω από τα δοκάρια και τους Μαλεζά, Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα άκρα θα είναι οι Κίτσιου – Λέοβατς. Χαρίσης και Τσίμιροτ θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Πέλκα να είναι μπροστά τους Μακ και Ροντρίγκες θα είναι στα… φτερά, ενώ ο Αθανασιάδης θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Το πρόγραμμα κλείνει με το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Ο Στραματσόνι έχει αφήσει εκτός τους Αμπέιντ – Εβανζελίστα, ενώ στα σχέδιά του συμπεριέλαβε τον Πέτριτς. Στο αρχικό του σχήμα αναμένεται να δούμε τους Στιλ, Ταυλαρίδη, Μολέδο, Μέστο και Νάνο στην άμυνα. ο Κουτρουμπής θα είναι το κεντρικό χαφ κι οι Ζέκα – Λουντ θα είναι μπροστά του. Ο Βιγιαφάνιες θα έχει ρόλο οργανωτή, πίσω από τους Λέτο – Μπεργκ στο 4-4-2 σε ρόμβο.

Από την άλλη, ο Στέλιος Μανωλάς, θέλει να δει τους παίκτες του να κρατούν και απόψε την πρωτιά. Ο Ανέστης θα είναι στο τέρμα κι οι Λαμπρόπουλος – Κολοβέτσιος θα συνθέσουν το αμυντικό δίδυμο. Μπακάκης και Ντίντακ θα είναι στα άκρα και οι Σιμόες – Γιόχανσον θα είναι ξανά στο κέντρο με τον Μάνταλο να είναι μπροστά τους. Πλατέλλας και Αραβίδης θα είναι στα άκρα κι ο Τζιμπούρ θα είναι στην κορυφή.

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

ΑΕΚ 5

ΠΑΟΚ 4

Παναθηναϊκός 4

Πανιώνιος 1

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...