Αγωνιστικό μονοθέσιο από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας

Δευτέρα 04/07/2016 – 17:43Πρόκειται για το τρίτο μονοθέσιο, με το όνομα «Θηρεύς»,  που δημιούργησε η ομάδα «Κένταυρος», έπειτα από τα επίσης μονοθέσια «Χείρων» και «Nessus» .
Η παρουσίαση του έγινε εχθές το βράδυ στην παραλία του Βόλου από του φοιτητές της ομάδας «Κένταυρος» του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας.
 Η εκδήλωση παρουσίασης του αγωνιστικού αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε μπροστά από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το νέο μέλλος της ομάδας « Κένταυρος».
Με αυτό το Ελληνικής κατασκευής μονοθέσιο «Θυρεύς» ,η ομάδα «Κένταυρος» θα πάρει μέρος τον προσεχή Αύγουστο στους διαγωνισμούς Formula Student της Γερμανίας και της Ουγγαρίας.
Συντονιστής της προσπάθειας των φοιτητών είναι ο καθηγητής Αλέξης Κερμανίδης, ο οποίος χαρακτήρισε ως δύσκολο το εγχείρημα, καθώς απαιτεί αναζήτηση χορηγών.
Ο Καθηγητής και συντονιστής της ομάδας Κος Κερμανίδης ανέφερε: «οι φοιτητές, τα παιδιά μου, εργάσθηκαν εντατικά και κατέθεσαν και πολλές ώρες εργασίας στο εργαστήριο για να τα καταφέρουν και να παρουσιάσουν σήμερα το μονοθέσιό τους και οι φοιτητές κάθε χρόνο ξεπερνούν τον εαυτό τους και τα όποια προβλήματα υπάρχουν για να κατασκευάσουν το αυτοκίνητο».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...