Αγόρασε τρακτέρ μέσω Ίντερνετ αλλά δεν το είδε ποτέ!

Αγόρασε τρακτέρ μέσω Ίντερνετ αλλά δεν το είδε ποτέ!

Κατηγορία

kchalkiadakis
Παρασκευή 20/05/2016 – 20:59

Αγόρασε τρακτέρ μέσω Ίντερνετ αλλά δεν το είδε ποτέ!

Πολύ ακριβά πλήρωσε ένας 64χρονος αγρότης από τα Σέρβια της Κοζάνης το τρακτέρ που τόσο ήθελε για να κάνει τη δουλειά του.

Αφού τον εντόπισε μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα πωλήσεων, και έσπευσε να πληρώσει το αντίτιμο. Ωστόσο, δεν έλαβε ποτέ το όχημα.

Το θύμα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως πωλητή του τρακτέρ που είχε αναρτήσει την αγγελία και στη συνέχεια, από τις 11 Μαΐου, αντάλλασσαν συνεχώς ηλεκτρονικά μηνύματα στα οποία ο άγνωστός του άνδρας του έδωσε τρεις διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς για να καταθέσει συνολικά 1.300 ευρώ. Μόλις τα χρήματα έμπαιναν στους λογαριασμούς, θα του έστελνε το αγροτικό μηχάνημα.

Ο 64χρονος κατέθεσε το αντίτιμο αλλά τρακτέρ δεν… είδε και κατέφυγε στους αστυνομικούς του τμήματος Σερβίων που εξιχνίασαν την υπόθεση και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος ενός 27χρονου, την οποία διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ωστόσο, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν ακόμη δύο άτομα που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση, καθώς φέρονται ως κάτοχοι των δυο από τους τρεις λογαριασμούς.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...