Αγόρασε 17 τεράστια ψυγεία και τα έβαλε μέσα στο σπίτι του. Ο λόγος; Δεν πάει το μυαλό σας! (Εικόνες & Βίντεο)

Αγόρασε 17 τεράστια ψυγεία και τα έβαλε μέσα στο σπίτι του. Ο λόγος; Δεν πάει το μυαλό σας! (Εικόνες & Βίντεο)

Δευτέρα 25/07/2016 – 11:40

ψυγεία

Κάθε βράδυ, ο Allan Law οδηγεί ένα φορτηγάκι σε όλη την Minneapolis με τις λέξεις “Love One Another” (Αγαπάτε Αλλήλους) πάνω. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι το φορτηγάκι είναι γεμάτο σάντουιτς και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία σκοπεύει να μοιράσει στους άστεγους.

Αυτό ξεκίνησε το 1999 όταν πήρε σύνταξη σαν δάσκαλος και άρχισε να αφιερώνει την ζωή του στους λιγότερο τυχερούς. Έτσι, όποτε βγαίνει έξω με το φορτηγάκι και ο κόσμος βλέπει αυτή την φράση, δεν είναι απλά ένα μήνυμα που μοιράζεται, αλλά μία πράξη. Ο λόγος είναι απλός, όπως λέει ο Allan: “Κάποιος πρέπει να νοιαστεί”.

agorase-17 1

Μερικές φορές όμως αυτό δεν είναι εύκολο. Ο Allan κοιμάται μόνο 3-4 ώρες τη νύχτα για να κάνει αυτό που κάνει. Επίσης, έχει στο διαμέρισμα του 17 καταψύκτες γεμάτους φαγητό. Αυτό του αφήνει ελάχιστο χώρο για τα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά είναι πρόθυμος να τον θυσιάσει προκειμένου να βοηθήσει τους άλλους.

agorase-17 2

Ο Allan μαζεύει φαγητό, ρούχα όπως καπέλα και γάντια, ή άλλα βασικά είδη και τα μοιράζει, όπως αναφέρει το tonwtiko. Αποτελεί πραγματικά έμπνευση με τον τρόπο που υπηρετεί τους άλλους!

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...