Αδωνις σε Τόμσεν: Δεν μου λες Πολ, από σαλάμι ξέρεις;

Αδωνις σε Τόμσεν: Δεν μου λες Πολ, από σαλάμι ξέρεις;
Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Τρόικα, Πολ Τόμσεν κατάφερε να κάνει τον πάντα λαλίστατο υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, να μείνει άφωνος.
«Αδωνις, πολύ με απογοητεύσατε. Είμαι πολύ απογοητευμένος από εσάς» του είπε με τον κ. Γεωργιάδη, αφού κατάφερε μετά από ώρα να βρει ξανά τη λαλιά του να του απαντήσει, επικαλούμενος αρχικά την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και στη συνέχεια μια παρομοίωση με το… σαλάμι.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο κ. Γεωργιάδης ενοχλήθηκε από τα λεγόμενα του κ. Τόμσεν και του ζήτησε να πάρει πίσω τα όσα είπε περί  απογοήτευσης. Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, όμως, ήταν ανένδοτος και δεν συμφωνούσε με την πρόταση που είχε υποβάλει ο υπουργός Υγείας, για το καθεστώς των μη συνταγογραφημένων φαρμάκων.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, τότε, παραπονούμενος, απείλεισε τον κ. Τόμσεν ότι θα μεταναστεύσει στην Αμερική: «Ακουσε, Πόλ, εδώ η γυναίκα μου η Ευγενία μου λέει να πάρουμε τα παιδιά και να φύγουμε όλοι μαζί για την Αμερική. Εκανα τόσο πολλά στα θέματα Υγείας, τόσα που με βρίζουν οι μισοί Ελληνες και να μου λες ότι είσαι απογοητευμένος από εμένα; Καλύτερα στην Αμερική…». Ωστόσο, ο σκληρός άνδρας του ΔΝΤ δεν φάνηκε να συγκινείται και τότε ο υπουργός Υγείας αλλάζοντας ύφος, αφήνοντας το παράπονο και περνώντας την επίθεση του είπε: «Δεν μου λες, Πολ, από σαλάμι ξέρεις; Γιατί εάν ξέρεις, τότε θα γνωρίζεις ότι εάν φας αμέσως ολόκληρο το σαλάμι είναι πολύ πιθανόν να πεθάνεις. Ενώ, εάν το κόψεις σε φέτες και το τρως σιγά-σιγά το απολαμβάνεις». Για την Ιστορία, πάντως, ο Πολ Τόμσεν, στο τέλος «συγκινήθηκε» και δέχθηκε κάποιες από τις μεταρρυθμίσεις στον τομέα της Υγείας.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...