Αιματηρή ένοπλη επίθεση σε αεροσκάφος της Pakistan International Airlines (PIA)

Αιματηρή ένοπλη επίθεση σε αεροσκάφος της Pakistan International Airlines (PIA)
Νεκρή μία γυναίκα – Τουλάχιστον 3 τραυματίες, μέλη του πληρώματος
Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σήμερα το βράδυ εναντίον ενός αεροσκάφους της Pakistan International Airlines (PIA) την ώρα που προσέγγιζε το αεροδρόμιο της πόλης Πεσάβαρ για να προσγειωθεί, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια γυναίκα επιβάτης και να τραυματιστούν τρία μέλη του πληρώματος.

Το αεροσκάφος μετέφερε 178 επιβάτες και εκτελούσε το δρομολόγιο Ριάντ-Πεσάβαρ, δήλωσε ο αστυνομικός Ασγάρ Χαν.

Το αεροσκάφος χτυπήθηκε από έξι σφαίρες, σημείωσε η αστυνομία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία Πακιστανή και να γλιτώσει από θαύμα ο κυβερνήτης του. Τουλάχιστον μία σφαίρα χτύπησε μια μηχανή του αεροσκάφους, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η κόρη της γυναίκας που έχασε τη ζωή της καθόταν δίπλα της όταν δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι, δήλωσε ο Μοχάμεντ Κιφαγιατουλάχ Χαν, στέλεχος της PIA.

«Όταν μπήκα στο αεροσκάφος είδα τη γυναίκα να είναι ξαπλωμένη στο κάθισμά της και την εννιάχρονη κόρη της να κλαίει και να λέει “η μητέρα μου είναι νεκρή”», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Όλοι οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν. Κάποιοι από αυτούς θέλησαν να βγουν από το αεροπλάνο το συντομότερο δυνατό διότι φοβήθηκαν ότι θα ξεσπάσει πυρκαγιά», σημείωσε ο Κιφαγιατουλάχ Χαν.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, το συμβάν σημειώνεται μετά τις δύο επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι Πακιστανοί Ταλιμπάν στις αρχές του μήνα εναντίον του διεθνούς αεροδρομίου του Καράτσι.

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...