Αινιγματική δήλωση του Γ. Σταθάκη

Αινιγματική δήλωση του Γ. Σταθάκη

Μία αινιγματική δήλωση έκανε ο υπουργός Οικονομίας μιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση του υπουργού που έχει ξεχάσει να δηλώσει ένα εκατομμύριο ευρώ στη δήλωση του πόθεν έσχες.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό πως ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης έφυγε εσπευσμένα από τη συνεδρίαση της Διυπουργικής και σχεδόν αναψοκοκκινισμένος κατευθύνθηκε προς το Μέγαρο Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Τότε άρχισαν να δημιουργούνται φημολογίες για τον λόγο της επίσκεψης του κ. Σταθάκη στο Μαξίμου αν και το περιβάλλον κάνει λόγο για προγραμματισμένη συνάντηση.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Γιώργος Σταθάκης έσπευσε στη Βουλή και τότε τον πλησίασαν οι δημοσιογράφοι. Για το ραντεβού του με τον πρωθυπουργό, ο κ. Σταθάκης δήλωσε πως είχαν μία συνάντηση εν όψει των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Για το εάν σκοπεύει να υποβάλλει την παραίτησή του και αυτός είναι ο λόγος της επίσκεψης στο Μαξίμου, ο Γιώργος Σταθάκης απάντησε αρνητικά. Για το εάν είναι αυτός τελικά ο υπουργός με το ξεχασμένο 1 εκατομμύριο ευρώ, ο κ. Σταθάκης ούτε το επιβεβαίωσε ούτε το διέψευσε και δήλωσε: “Ο,τι ορίζει ο νόμος.Καμια κουβέντα μέχρι να διερευνηθεί η υπόθεση”, είπε με νόημα ο κ.Σταθάκης.γράφει το newsit.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...