Αισιοδοξία ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ θα ξανασταθεί στα πόδια του

Αισιοδοξία ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ θα ξανασταθεί στα πόδια του

Κατηγορία

phpanos
Σάββατο 19/03/2016 – 20:07

Μίκαελ Σουμάχερ

ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ                                                                                                                                  

Ο Γερμανός πιλότος σύμφωνα με το «Paris Match» θα σταθεί στα πόδια του!

Σε υψηλό επίπεδο η μνήμη του και η επιθυμία του για ζωή σύμφωνα με θεράποντες γιατρούς. Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την οικογένειά του.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ μένει καθηλωμένος από τον Δεκέμβριο του 2013 εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού ατυχήματος στις γαλλικές Άλπεις.

Γιατροί από τη νευρολογική πτέρυγα του Νοσοκομείου της Λωζάνης οι οποίοι έχουν αναλάβει την θεραπεία του συγκλονιστικού αυτού πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, σύμφωνα με το Paris Match, εκτιμούν πως η κατάστασή του βελτιώνεται αισθητά.

«Έχουμε να κάνουμε με έναν μεγάλο πρωταθλητή σε επίπεδο συγκέντρωσης και απομνημόνευσης. Αυτό μεταφράζεται σήμερα σε επιθυμία. Είναι εντυπωσιακό να το παρατηρείς», υποστηρίζει ένας από τους θεράποντες ιατρούς.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει και ένας συναθλητής του Σουμάχερ στο Paris Match, «ο Μίκαελ δεν έχει παραλύσει, δεν έχει χάσει στην κινητικότητα του. Δεν θα είναι ανάπηρος σε ένα καροτσάκι. Όμως πρέπει να παραμείνουμε επιφυλακτικοί. Τώρα με τι ταχύτητα θα ανακάμψει; Αυτό κινδυνεύει να είναι χρονοβόρο. Όμως ο Μίκαελ ήταν πάντα εκτός πλαισίου γιατί να μην είναι για ακόμη μια φορά;»

Το Γαλλικό περιοδικό αναφέρει πως για την αποκατάστασή του διάσημου πρωταθλητή, έχει επιστρατευθεί και ένα ρομπότ που θα διεγείρει και θα κρατά το σώμα του σε όρθια θέση. Ωστόσο, η αποκατάσταση της υγείας του διόλου εύκολη υπόθεση είναι. Μπορεί να χρειαστούν ακόμη και δύο χρόνια ώστε να επανέλθει ο Μίκαελ Σουμάχερ.

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...