Αιχμές Λαπαβίτσα για την ήττα ΛΑΕ: Έγιναν λάθος χειρισμοί

Αιχμές Λαπαβίτσα για την ήττα ΛΑΕ: Έγιναν λάθος χειρισμοί

«ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ»

 «Λάθος χειρισμούς και πρόβλημα πολιτικής εκτίμησης» καταλόγισε στη Λαϊκή Ενότητα ο πρώην βουλευτής, Κώστας Λαπαβίτσας με αφορμή την αποτυχία του κόμματος να περάσει το κοινοβουλευτικό κατώφλι.

 “Το κόμμα δεν μπόρεσε να μπει στη Βουλή, γιατί δεν κατέθεσε συνεκτική προγραμματική πρόταση” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά,  προσθέτοντας πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις εκλογές και στο δημοψήφισμα. « Άλλο το να πάρεις θέση σε κάτι με ένα ναι ή ένα όχι, και άλλο να φτιάξεις ένα πρόγραμμα», τόνισε.

Ταυτόχρονα σημείωσε πως υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας, ενώ υπεραμύνθηκε της πρότασης που είχε καταθέσει ο ίδιος για έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια. Υπογράμμισε πως πλέον στη Βουλή δεν εκπροσωπείται η διαφορετική άποψη και πρόταση, καθώς σχεδόν όλα τα κόμματα είναι μνημονιακά ή κάνουν μια αδιάφορη αντιπολίτευση.

«ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΨΕΜΑ ΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ»

Ο ίδιος, χαρακτήρισε “πολιτικό ψέμα τα ισοδύναμα που ισχυρίζεται η κυβέρνηση πως θα φέρει προκειμένου να ελαφρύνει τις αρνητικές επιπτώσεις από το μνημόνιο 3” και είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε εντός του ευρώ να αντιμετωπίσει τα θέματα όμως δεν τα κατάφερε, γιατί με μνημόνιο αυτό είναι αδύνατο.

Τέλος σημείωσε πως “θα πρέπει να πάρουμε το μάθημα και να σκεφτούμε το θέμα του νομίσματος, αν τρομάζει ο ελληνικός λαός με τη δραχμή, τότε θα πρέπει να ξέρει πως θα μείνει εντός του μνημονίου και θα δέχεται ότι του επιβάλλουν οι ξένοι δανειστές”.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...