Αιχμηρή απάντηση Παπαπέτρου σε Αγραβάνη: «Ο καθένας έχει τις αρχές του και το μορφωτικό του επίπεδο»!

Αιχμηρή απάντηση Παπαπέτρου σε Αγραβάνη: «Ο καθένας έχει τις αρχές του και το μορφωτικό του επίπεδο»!

Στο πλαίσιο της Media Day του Παναθηναϊκού ο Ιωάννης Παπαπέτρου ρωτήθηκε για τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά του πρώην συμπαίκτη του τονίζοντας πως «θα έπρεπε να φερθεί αντρίκεια».

Τι είχε να πει επί του θέματος ο Παπαπέτρου; «Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε από εδώ και να απαντάμε ο ένας στον άλλον… Δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ και όχι να μιλάμε… Τώρα το τι πιστεύει ο καθένας είναι άλλη ιστορία. O καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο… Εγώ έχω μεγαλώσει με διαφορετικές αρχές».

Από ‘κει και πέρα, ο διεθνής φόργουορντ των πράσινων ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή σεζόν. Είμαστε πλήρεις από όλες τις απόψεις και μακάρι να δώσουμε τα μέγιστα μέσα στη σεζόν. Για μένα δεν ήταν κάτι τόσο διαφορετικό σαν συναίσθημα το να πάω από τον έναν αιώνιο αντίπαλο στον άλλο. Το παρελθόν το αφήνω πίσω, κοιτάω μπροστά. Ανήκω εδώ και είμαι χαρούμενος. Είναι μια απόφαση που την πήρα μόνος και χαίρομαι για ό,τι έρχεται στο μέλλον».

Σε ό,τι αφορά τον στόχο του Final 4, τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για Final 4. Σίγουρα είναι ένας από τους στόχους της ομάδας. Θέλουμε να διεκδικήσουμε και τους τρεις τίτλους. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ. Η σεζόν είναι μεγάλη πρόκληση για μένα. Νιώθω έτοιμος, έχω την εμπειρία, έχω δουλέψει σωστά το καλοκαίρι»

Και κατέληξε σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος εξήγησε πως θα συνεχίσουν να είναι φίλοι παρά τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό: «Εννοείται πως είμαστε φίλοι με τον Παπανικολάου, δεν αλλάζουν αυτά. Όταν περνάς με κάποιον τόσες ώρες, όταν είστε κάθε μέρα μαζί, δεν μπορείς να τα διαγράψεις όλα αυτά… Στο παρκέ ο καθένας κοιτάει την ομάδα του, δεν υπάρχει καμία φιλία».

Πηγή filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/340610-Aichmere-apantese-Papapetroy-se-Agrabane-O-kathenas-echei-tis-arches-toy-kai-to-morphotiko-toy-epipedo ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...