Ακαδημία στίβου Χαρίλαος Τρικούπης έναρξη μαθημάτων

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γ.Σ. ‘’Χαρίλαος Τρικούπης’’ Μεσολογγίου θα λειτουργήσει Ακαδημία Στίβου για αγόρια και κορίτσια.

Έναρξη μαθημάτων: Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015. Ώρα: 4.30 μ.μ
Στόχοι της Ακαδημίας Στίβου είναι:
α) να γνωρίσουν τα νέα παιδιά τα αγωνίσματα του Στίβου (δρόμους, άλματα, ρίψεις) και μέσα από αυτή την προπονητική διαδικασία να γυμναστούν και εξελιχθούν αθλητικά.
β) Να δημιουργηθεί σταδιακά αγωνιστική ομάδα στίβου στο Μεσολόγγι  ώστε να εκπροσωπείται η πόλη στα πρωταθλήματα στίβου .

Η διδασκαλία των αθλημάτων στίβου θα γίνεται με επιστημονικό τρόπο και  κατάλληλη  παιδαγωγική μέθοδο, ανάλογα πάντα με την ηλικία των παιδιών και σύμφωνα με τα νέα προγράμματα που προτείνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (IAAF), ώστε να συμμετέχουν όλα τα παιδιά και να εξελίσσονται ψυχοσωματικά.

Υπεύθυνος θα είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής στίβου κ. Νικολόπουλος Ερωτόκριτος (Κριτάκης), με μεγάλη προπονητική εμπειρία στο χώρο του στίβου.

Οι προπονήσεις θα γίνονται τρείς φορές την εβδομάδα στο κεντρικό γήπεδο του Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου.
Ημέρες και ώρες προπονήσεων:

  • Τρίτη 30 μ.μ. – 6.30μ.μ.
  • Πέμπτη 30 μ.μ. – 6.30μ.μ.
  • Σάββατο 00 π.μ. –  12.00 π.μ.

Η χρονική διάρκεια της προπόνησης των παιδιών μικρών ηλικιών θα κυμαίνεται από 60 έως 75 λεπτά αναλόγως τον προγραμματισμό.

Το πρόγραμμα αυτό ενδέχεται να αλλάξει αργότερα, ώστε να βοηθιέται πιο πολύ η συμμετοχή των παιδιών αλλά και λόγω  αλλαγής ώρας (Νοέμβριος).

Οι εγγραφές συνεχίζονται και θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της Ακαδημίας Στίβου.

Για εγγραφές και πληροφορίες:

6944141017  &  26310-25102 κ. Νικολόπουλος Ερωτόκριτος

6932588044  κ. Βλαχογιάννης Νικόλαος

 

Όπως προαναφέραμε η έναρξη των μαθημάτων στίβου θα γίνει την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 4.30 μ.μ. στο κεντρικό γήπεδο του Μεσολογγίου.

 

ΕΚ ΤΟΥ Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...