Ακόμα και το ολόγραμμα του Μάικλ Τζάκσον προκαλεί δικαστικές διενέξεις!

Ακόμα και το ολόγραμμα του Μάικλ Τζάκσον προκαλεί δικαστικές διενέξεις!
Μετά από απόφαση δικαστή στο Λος Άντζελες, το ολόγραμμα του βασιλιά του ποπ θα δώσει ένα μοναδικό σόου, στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων  Μπίλμπορντ
Θετική ήταν η απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστή ,Κεντ Ντόσον, στο Λας Βέγκας για τους διοργανωτές των βραβείων Μπίλμπορντ, μετά από διαμάχη που είχαν με εκπροσώπους τεχνολογικών εταιριών  για το ολόγραμμα του Μάικλ Τζάκσον.

Όπως ορίζει η απόφαση, οι διοργανωτές έχουν κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν στην αποψινή (18/5) τελετή των βραβείων, το ολόγραμμα του βασιλιά της ποπ, απορρίπτοντας το αίτημα των τεχνολογικών εταιριών, που υποστήριζουν ότι παραβιάζεται το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τους (για την συγκεκριμένη τεχνολογία) και θέλησαν να μπλοκάρουν την ψηφιακή και 3D εμφάνιση του Μάικλ Τζάκσον. Ο δικαστής Ντόσον αποφάνθηκε ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η συγκεκριμένη τεχνολογική εμφάνιση του βασιλιά της ποπ, θα παραβίαζε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που κατέχει η Hologram USA Inc και η Musion Das Hologram.

«Η απόφαση του δικαστηρίου δεν αποτελεί έκπληξη. Η αίτηση για να σταματήσει αυτό το εξαιρετικό γεγονός ήταν γελοία!» είπε  δικηγόρος της οικογένειας Τζάκσον, Howard Weitzman.

Πλέον οι παραγωγοί του σόου υπόσχονται «μία ιστορική περφόρμανς» από το…ολόγραμμα του Μάικλ Τζάκσον που «έφυγε» αιφνιδίως από τη ζωή, στις 25 Ιουνίου 2009. Το μεταθανάτιο show του βασιλιά της ποπ αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό στο MGM Grand Garden Arena στο Λος Άντζελες και γίνεται στο πλαίσιο της προώθησης του νέου άλμπου με τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Τζάκσον,  “Xscape.”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...