Ακόμα μια αποχώρηση από την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή

Ακόμα μια αποχώρηση από την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή
Μετά την αποχώρηση την Δέσποινας Καμπούρη από την εκπομπή και το κείμενο που εκείνη έγραψε στο blog της όπου τα «έχωνε» στο Μεγάλο Κανάλι, ένα καινούργιο πλήγμα μόλις ήρθε για το πρωινό.
Αναφερόμαστε στον σεναριογράφο Στέλιο Παπαδόπουλο, στενό συνεργάτη στο θέατρο του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος είχε αναλάβει να γράφει μια σειρά από χιουμοριστικά σκετσάκια και τελικά δεν θα ανήκει στο δυναμικό του «Megaμε Μία».

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι σίγουροι είναι: Μάρκος Σεφερλής, Ελένη Τζαβαλιά, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Χριστίνα Πολίτη, Ανδρέας Λαγός –ο καινούργιος μάγειρας, τον βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία που ανέβασε σήμερα στα social media η Χριστίνα Πολίτη- και Στέλιος Κρητικός.

Ο καθένας από αυτούς θα έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο και όλοι τους θα πλαισιώνουν τον κεντρικό παρουσιαστή, ο οποίο συχνά θα μεταμφιέζεται και θα αρχίζει έναν διάλογο με το κοινό –όχι μόνο τηλεοπτικό αλλά και live που θα πηγαίνει στο στούντιο μια φορά την εβδομάδα.

Αν και οι τελευταίες πληροφορίες έκαναν λόγο πως το πλατό θα θύμιζε αυλή, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά θα διαφέρει κατά πολύ από τα πλατό των πρωινών εκπομπών, έτσι όπως μέχρι σήμερα τα έχουν δει στα κανάλια.

Να σας θυμίσουμε πως η πρεμιέρα έχει οριστεί για τη Δευτέρα στις 13 Οκτωβρίου.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...