Ακόμα να κατεβάσεις την εφαρμογή του Τομ Χανκς; (Βίντεο)

Ακόμα να κατεβάσεις την εφαρμογή του Τομ Χανκς; (Βίντεο)
Ο Τομ Χανκς είναι αγαπημένος ηθοποιός, έχει βραβευθεί με Οσκαρ, έχει Ελληνικής καταγωγής γυναίκα και ασίγαστο πάθος για τις γραφομηχανές το οποίο ικανοποιεί αγοράζοντας δεκάδες συλλεκτικά κομμάτια απ’όλο τον κόσμο.
Τώρα όμως βρήκε άλλο ένα τρόπο όχι μόνο να εκμεταλλευθεί το πάθος του!

Δημιούργησε μία εφαρμογή γραφομηχανής για το iPad με την ονομασία Hanx Writer.

Πρόκειται για μία virtual γραφομηχανή με την οποία μπορείτε να παίρνετε σημειώσεις αναπαράγοντας τους γνωστούς –στους παλαιότερους- ήχους του πατήματος του μηχανικού πλήκτρου, το «πέσιμο» του μεταλλικού  στελέχους πάνω στο virtual χαρτί αλλά και το αγαπημένο ‘ντινγκ’ της αλλαγής παραγράφου.

H εφαρμογή είναι δωρεάν αλλά απλά προσφέρει τη δυνατότητα αγορών μέσα από την εφαρμογή (in-app purchases) για διαφορετικού είδους πληκτρολόγια και περισσότερους ήχους, καθώς όπως γνωρίζουν όλοι οι λάτρεις των γραφομηχανών, κάθε μάρκα και μοντέλο είχε τον δικό της αποκλειστικό ήχο.

Μιλώντας στην USA Today, ο Τομ Χανκς δήλωσε ότι με την εφαρμογή αυτή εκτός από το να ικανοποιεί το δικό του πάθος για τις γραφομηχανές δίνει και τη δυνατότητα στους πελάτες των καφέ που θα την κατεβάσουν, να είναι πολύ ενοχλητικοί προς όλους του άλλους!

Τέλος, συνεχίζοντας την πλάκα προς τον δημοσιογράφο της εφημερίδας, όταν ρωτήθηκε για το ποιοι δημιούργησαν την εφαρμογή του, απάντησε λέγοντας: «μπορεί να ήταν οι Γερμανοί που πλέον χρησιμοποιούν γραφομηχανές για να αποφύγουν την παρακολούθηση από την Αμερικανική υπηρεσία NSA”…

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...