Ακόμη ένα εύκολο απόγευμα για του Δωριείς

Άλλο ένα εύκολο απόγευμα για τους Δωριείς που πέρασαν από την Ιτέα νικώντας τον Ολυμπιακό Κίρρας με  1-4. Ο αγώνας άρχισε με τους Δωριείς να έχουν τον πρώτο λόγο στο γήπεδο και πολλές ευκαιρίες που ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Κίρρας κατάφερε να αποκρούσει. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 39′ με ωραίο σουτ του Καραγιάννη Α. Οι γηπεδούχοι απάντησαν αμέσως και στο 40′ έκαναν τη σέντρα και εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια της άμυνας που ακόμη πανηγύριζε, φέρνοντας το παιχνίδι στο 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι Δωριείς δεν θέλησαν να δώσουν ελπίδες στους γηπεδούχους και στο 50′ πάλι ο Καραγιάννης Α.  με απευθείας φάουλ έκανε το 1-2. Στο 55′ ο ίδιος παίχτης έκανε χατ τρικ με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και ανέβασε το δείκτη στο 1-3. Λίγο αργότερα ο Γλωσσόπουλος Χ. με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και την μπάλα να χτυπάει δύο φορές στο οριζόντιο δοκάρι έκανε το 1-4.

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 9/11  15:00 στο γήπεδο Μαλαμάτων με την Γλυφάδα για το τοπικό ντέρμπι που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Σύνθεση: Ασημακόπουλος Σπύρος,  Θανασιός Γιώργος, Κάκκος Δημήτρης, Νασόπουλος Δημήτρης, Βλαχογιάννης Βασίλης, Δημητρόπουλος Βασίλης (74′ Δανιάς Τάσος), Κωτσόπουλος Αχιλλέας, Ευθυμιόπουλος Γιώργος, Καραγιάννης Αντώνης(67′ Καραγιάννης Βασίλης), Γλωσσόπουλος Χάρης, Κατσίκας Δημήτρης(78′ Κατσάμπας Βασίλης)

Αποστολή: Παναγόπουλος Δημήτρης, Κάτσενος Γιάννης , Πέττας Αντώνης

Προπονητής: Κουβέλης Κώστας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...