Ακόμη μια παραίτηση!!!Γυρίζουν την πλάτη στον πρόεδρο τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης επαγγελματοβιοτεχνών Αντιρρίου.

-Μπαράζ παραιτήσεων από την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Αντιρρίου .

-Ε.Κατσαρού: Έχω  διαφορετική φιλοσοφία  για το πώς πρέπει να λειτουργούν οι σύλλογοι.

Μετά τις παραιτήσεις του αντιπροέδρου Νίκου Ταμπάκη  με καρφιά κατά του προέδρου κ. Τσουκαλά Παν. και της συνεργασίας της Ένωσης με την Γέφυρα Α.Ε. (Δείτε Εδώ) ,του Κύριλλου Δημόπουλου μέλους του διοικητικού συμβουλίου η οποία δεν συνοδεύτηκε με ανακοίνωση έρχεται ακόμη μια αυτή της γενικού γραμματέα Ελένης  Κατσαρού θέτοντας την  Ένωση και τον πρόεδρο σε δύσκολη θέση.

Στην προσεκτική ανακοίνωση της η Ελένη Κατσαρού ρίχνει με την σειρά της καρφιά για την λειτουργία της Ένωσης λέγοντας ότι “Υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία  από την μεριά μου για το πώς πρέπει να λειτουργούν οι σύλλογοι, κατευθυνόμενοι πάντα από τις ανάγκες της περιοχής και όχι για άλλους λόγους.”

Ενδιαφέρον θα έχει βέβαια και η θέση του προέδρου που μετά και από την τρίτη παράιτηση θα πρέπει να δώσει στην δημοσιότητα και την δική του θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σήμερα Παρασκευή 3/8/2018 αποφάσισα να υποβάλλω την παραίτηση μου από Γ. γραμματέας του Εμπορικού συλλόγου της δημοτικής κοινότητας Αντιρρίου . Δράττομαι της ευκαιρίας μιας και η απόφαση μου αυτή θα κοινοποιηθεί δημόσια πως οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή συμφωνούν απόλυτα με τα δύο μέλη τα οποία παραιτήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία  από την μεριά μου για το πώς πρέπει να λειτουργούν οι σύλλογοι, κατευθυνόμενοι πάντα από τις ανάγκες της περιοχής και όχι για άλλους λόγους.

Ευχαριστώ

Κατσαρού Ελένη

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...