Αλέξης Γεωργούλης: Παλιά ήθελα να γίνω πατέρας, τώρα όχι

Αλέξης Γεωργούλης: Παλιά ήθελα να γίνω πατέρας, τώρα όχι
«Είδα την πίκρα που περνάει ο αδερφός μου και η γυναίκα του, οπότε κερδίσαμε μια πενταετία- εξαετία»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης και μίλησε τόσο για την επαγγελματική του ζωή όσο και για την προσωπική του.

«Δεν κάνω σχέδια, ειδικά όταν είμαι σε μια σχέση. Δεν θέλω να πω ότι θα είναι έτσι ή αλλιώς ή αν θέλω να φτάσω μέχρι τον γάμο ή αν αυτή είναι της βδομάδας, του χρόνου ή για πάντα. Αισθάνεσαι αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και ακολουθείς την αμέσως επόμενη. Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτά τα ερωτήματα», είπε όταν ρωτήθηκε αν ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδιά του.

Να σημειώσουμε πως φήμες θέλουν τον ηθοποιό να διατηρεί σχέση με τη συνάδελφό του Τόνια Σωτηροπούλου.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του είπε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού:
«Κάποια στιγμή το είχα πολύ έντονα στο μυαλό μου. Ήθελα πάρα πολύ. Αφού απέκτησα ανιψιά, όμως, που τώρα πάει στα 6, την πήρα τη γλύκα που έχουν τα παιδιά. Χάρηκα πάρα πολύ. Είδα την πίκρα που περνάει ο αδερφός μου και η γυναίκα του, οπότε κερδίσαμε μια πενταετία- εξαετία. Όποτε ξανάρθει πάλι…».

Τέλος σχολίασε και τον τίτλο του «ωραίου», που του έχουν δώσει και είπε:  «Εγώ δεν αισθάνομαι ο γοητευτικός τύπος που πρέπει να το διατηρήσω αυτό. Μου αρέσει που βλέπω στους ανθρώπους ότι αυτό που βλέπουν εκείνοι τους αρέσει. Μου δίνει ενέργεια, χαίρομαι. Με κάνει να σκέφτομαι και το παρακάτω. Με κάνει να έχω έμπνευση να δημιουργήσω».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...