Αλόη: 4 φανταστικές χρήσεις του ταπεινού αυτού φυτού!

Αλόη: 4 φανταστικές χρήσεις του ταπεινού αυτού φυτού!
Η αλόη είναι ένα “θαυματουργό” φυτό που πρέπει και μπορούμε να έχουμε όλοι στο μπαλκόνι του σπιτιού μας. Δες με ποιο τρόπο μπορεί να ωφελήσει τα μαλλιά και την επιδερμίδα σου.

1. Λοσιόν για μετά το ξύρισμα

Συνήθως η επιδερμίδα ερεθίζεται μετά το ξύρισμα. Κάθε φορά, λοιπόν, που αποφασίζεις να ξυριστείς πάρε λίγη αλόη και άπλωσέ την στις περιοχές που ξύρισες. Αμέσως θα νιώσεις απίστευτη ανακούφιση και δροσιά.

2. Ξεβαφτικό

Ένα από τα προϊόντα που πάντα πρέπει να αγοράζεις κατά καιρούς για να μην κοιμάσαι βαμμένη είναι το ξεβαφτικό για το μακιγιάζ σου. Βάλε λίγο από το εσωτερικό της αλόης σε λίγο βαμβάκι και βγάλε με αυτό όλο το μακιγιάζ σου. Είναι πάρα πολύ αποτελεσματικό.

3. Ενυδατικό

Ειδικά αν έχεις ακμή, η αλόη μπορεί να βοηθήσει και εκεί. Βάλε λίγο από το φυτό στο πρόσωπό σου και περίμενε να απορροφηθεί (απορροφιέται πολύ γρήγορα). Έπειτα κάνε κανονικά το μακιγιάζ σου. Στο τέλος της ημέρας θα διαπιστώσεις πως οι κοκκινίλες και τα σπυράκια σου θα έχουν γίνει πολύ πιο απαλά ενώ καλό είναι να ξέρεις πως η αλόη βοηθάει και στη μείωση των ρυτίδων.

4. Μεγάλωμα μαλλιών

Βάλε λίγη αλόη στις ρίζες των μαλλιών σου και άφησέ την για 30 λεπτά. Κάνε τη θεραπεία αυτή μία φορά την εβδομάδα και θα νιώθεις τα μαλλιά σου πιο γερά και πιο μακριά καθώς με αυτόν τον τρόπο μεγαλώνουν και πιο γρήγορα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...