Αλ. Τσίπρας: Ευκαιρία για δημιουργικό διάλογο το βήμα της ΔΕΘ

tsipras1«Το βήμα της ΔΕΘ είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τις πολιτικές δυνάμεις να μπουν σε έναν δημιουργικό διάλογο για το μέλλον της χώρας και των πολιτών», αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε άρθρο του που φιλοξενεί το «Πρακτορείο», το οποίο κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη, με αφορμή την 81η ΔΕΘ.
«Από τη μεριά μας, ως ελληνική κυβέρνηση, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την αρχή», συμπληρώνει ο Πρωθυπουργός, στέλνοντας μήνυμα για διάλογο στις πολιτικές δυνάμεις, ενώ σημειώνει ότι επιδίωξη της κυβέρνησης είναι η χώρα να βρει ξανά τον βηματισμό της.
«Για το λόγο αυτό εργαζόμαστε καθημερινά με σχέδιο και όραμα. Ο στόχος μας είναι η επιστροφή σε μία ανάπτυξη δίκαιη και βιώσιμη. Ανάπτυξη με πρόσημο και ιεραρχήσεις», εξηγεί ο κ. Τσίπρας, στο άρθρο του στο free press του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου.
Τονίζει επίσης ότι «έχει έρθει η στιγμή να σηκώσουμε τα μάτια μας και να δούμε προς το μέλλον. Να οραματιστούμε τη χώρα μας τα επόμενα χρόνια, τις επόμενες δεκαετίες. Μια χώρα απαλλαγμένη από επιτροπεία, έξω από τον κύκλο της ύφεσης και της ανεργίας. Μια Ελλάδα της δημιουργίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης».

The post Αλ. Τσίπρας: Ευκαιρία για δημιουργικό διάλογο το βήμα της ΔΕΘ appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...