Αλ.Τσίπρας: Υπάρχει ανάγκη στον τόπο για έγκαιρη και πλουραλιστική ενημέρωση

ape1Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν στο περίπτερο του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην 81η ΔΕΘ ο πρόεδρος του Πρακτορείου, Μιχάλης Ψύλος και εργαζόμενοι.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», που εκπέμπει ζωντανά μέσα από το περίπτερο του Πρακτορείου στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Το Πρακτορείο αναπτύσσεται σε πολλούς τομείς και είναι εξαιρετικά σημαντικό διότι υπάρχει ανάγκη στον τόπο για έγκαιρη και πλουραλιστική ενημέρωση» δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων..

Ο κ. Τσίπρας έστειλε κι ένα μήνυμα για τη Θεσσαλονίκη και τη Διεθνή της Έκθεση.

«Για τη Θεσσαλονίκη το μήνυμα είναι ότι η Διεθνής Έκθεση είναι η μεγάλη έκπληξη γιατί έχει μία τρομακτική ανάπτυξη και φέτος τα έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ σε εκθέτες- πιστεύω και σε επισκέπτες» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Είναι ώρα τώρα να τη μετατρέψουμε σιγά σιγά σ’ ένα οικονομικό φόρουμ, όχι μόνο πολιτικό, με τις παρουσίες των αρχηγών, του πρωθυπουργού. Αλλά και οικονομικό φόρουμ, που θα στρέψει το ενδιαφέρον όχι μόνο του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδας αλλά ευρύτερα της περιοχής των Βαλκανίων. Ένα σημαντικό οικονομικό φόρουμ».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε ακόμη στο γεγονός ότι τιμώμενη χώρα στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι η Ρωσία και σημείωσε: «Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον αντιπρόεδρο της Ρωσίας μια σειρά από ζητήματα. Του χρόνου -κάτι το οποίο θα ανακοινώσω σήμερα στην ομιλία μου- θα είναι η Κίνα τιμώμενη χώρα. Άρα η ΔΕΘ συμβαδίζει με τη στρατηγική της χώρας για ανοίγματα σε μεγάλες οικονομίες. Πράγμα που σημαίνει ότι η ΔΕΘ πατάει γερά στα πόδια της και είναι έτοιμη για άλματα».

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν στο περίπτερο του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην 81η ΔΕΘ ο πρόεδρος του Πρακτορείου, Μιχάλης Ψύλος και εργαζόμενοι.

The post Αλ.Τσίπρας: Υπάρχει ανάγκη στον τόπο για έγκαιρη και πλουραλιστική ενημέρωση appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...