Αλ.Φλαμπουράρης: Υπάρχει η πολιτική βούληση για μείωση του κόστους διέλευσης της γέφυρας (Αποκλειστικό)

Στην Πάτρα βρέθηκε χθες και ο υπουργός επικρατείας της Κυβέρνησης Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος μετείχε των εργασιών του 9ου Περιφεριακούσυνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Δυτικής Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Nafpaktianews,τόνισε ότι με υπομονή και ιεράρχηση των προβλημάτων η κυβέρνηση προσπαθεί να αναστηλώσει το ετοιμόρροπο οικοδόμημα,όπως χαρακτήρισε την Ελληνική οικονομία.

Τα θέματα ανέφερε ο υπουργός επικρατείας της κυβέρνησης δεν λύνονται από την μια μέρα στην άλλη.Απαιτείται συνεργασία και δουλειά από την πλευρά των φορέων και επαφή με τους κυβερνητικούς αρμοδίους προκειμένου να αντιμετωπίζονται.

Πολιτική βούληση για μείουση του κόστους διέλευσης της γέφυρας.

Σε τοπικό επίπεδο ο κ. Φλαμπουράρης έδειξε μια θετική διάθεση προκειμένου στην προσπάθεια που κάνει ο δήμος Ναυπακτίας,για μείωση των τιμολογίων διέλευσης της γέφυρας.Πρέπει και μεις να συμβάλουμε είπε χαρακτηριστικά.Έχουμε την πολιτική βούληση να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση,προκειμένου να μειωθεί το κόμιστρο διέλευσης,αφού όπως φαίνεται από τον σχεδιασμό της εφαρμογής του ηλεκτρονικού διοδίου με χρέωση ανά χιλιόμετρο που θα εφαρμοστεί στα εθνικά οδικά δίκτυα,εξαιρείται η γέφυρα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...