Αμερικανική «βόμβα» απειλεί να τινάξει το γάμο του Πρίγκιπα Χάρι στον αέρα: Τι συγγένεια έχει με τη μέλλουσα σύζυγο του

Αμερικανική «βόμβα» απειλεί να τινάξει το γάμο του Πρίγκιπα Χάρι στον αέρα: Τι συγγένεια έχει με τη μέλλουσα σύζυγο του

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι συγγενείς…

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Αμερικανός ερευνητής του Ιδρύματος Ιστορικής Γενεαλογίας της Νέας Αγγλίας έχει την έδρα του στη Βοστόνη, Γκάρι Μπόιντ Ρόμπερτς, ο οποίος ειδικεύεται στην γενεαλογία και συγκεκριμένα στο να εντοπίζει Αμερικανούς απογόνους, βρετανών μοναρχών.

1

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Associated Press, ο Ρόμπερτς δήλωσε την Πέμπτη ότι η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι είναι απόγονος του Εδουάρδου Γ΄ που βασίλευσε στην Αγγλία από το 1327 έως το 1377. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι ο «σύνδεσμος» της Μαρκλ με τις βασιλικές γενιές είναι ο Επίσκοπος Γουίλιαμ Σκίπερ που μετανάστευσε στην Αμερική το 1639 και ο οποίος είναι πρόγονος του πατέρα της Μαρκλ.

Μάλιστα ο Ρόμπερτς υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι δέκατα έβδομα ξαδέρφια. Να επισημαθεί ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο η 36χρονη Μαρκλ δεν θα χρισθεί επισήμως Πριγκίπισσα Μέγκαν όταν παντρευτεί τον Χάρι επειδή δεν έχει βασιλική καταγωγή.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/311851-Amerikanike-bomba-apeilei-na-tinaxei-to-gamo-toy-Prigkipa-CHari-ston-aera-Ti-syggeneia-echei-me-te-melloysa-syzygo-toy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...