Αμφιλοχία: Από το πανηγύρι στο νοσοκομείο 31 άτομα!

Αμφιλοχία: Από το πανηγύρι στο νοσοκομείο 31 άτομα!
Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά… 31 άνθρωποι δεν θα ξεχάσουν ποτέ το φετινό πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στο χωριό τους, τη Φλωριάδα του Δήμου Αμφιλοχίας. Κι αυτό, γιατί ο ένας μετά τον άλλο χρειάστηκε να διακομιστούνστο νοσοκομείο της Άρτας με έντονα συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης!

Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά… 31 άνθρωποι δεν θα ξεχάσουν ποτέ το φετινό πανηγύρι του Προφήτη Ηλίαστο χωριό τους, τη Φλωριάδα του Δήμου Αμφιλοχίας.

Κι αυτό, γιατί ο ένας μετά τον άλλο χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο της Άρτας με έντονα συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης!

Κανείς δεν έχει καταλήξει σε συμπέρασμα σχετικά με ποιο από τα δεκάδες εδέσματα που παρέχονταν στο γλέντι είχαν δοκιμάσει όλοι όσοι εμφάνισαν τα συμπτώματα. Πάντως, το πανηγύρι… τελείωσε πρόωρα για όσους άρχισαν να νιώθουν έντονους πόνους και τάση προς έμετο, αφού υποχρεώθηκαν να καταφύγουν στα έκτακτα περιστατικά του νοσοκομείου.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι και οι 31 είχαντα ίδια συμπτώματα, που ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα έντονα.

Έτσι, αφού τους προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, τους έστειλαν στα σπίτια τους με σαφείςοδηγίες για όσα πρέπει να αποφεύγουν ώσπου να γίνουν τελείως καλά. Μόνο ένας από τους κατοίκους του χωριού χρειάστηκε ναπαραμείνει για νοσηλεία στην Παθολογική κλινική.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...