Ανήλικοι διέρρηξαν σπίτια σε Βόλο και Καλαμάτα

Ανήλικοι διέρρηξαν σπίτια σε Βόλο και Καλαμάτα

Κατηγορία

christos.papad…
Σάββατο 07/05/2016 – 16:34

Ανήλικοι διέρρηξαν σπίτια σε Βόλο και Καλαμάτα

Στη σύλληψη τριών ανηλίκων προχώρησε η Αστυνομία σε Βόλο και Καλαμάτα για τη διάρρηξη σπιτιών.

Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη χθες, ένας 13χρονος, ο οποίος μπήκε από το παράθυρο, στο σπίτι μίας 57χρονης γυναίκας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και ένα χρυσό δαχτυλίδι.

Όπως αναφέρει το e-volos, ο 13χρονος στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι μίας 82χρονης γυναίκας, απ’ όπου αφαίρεσε δύο χρυσά βραχιόλια και το χρηματικό ποσό των 88 ευρώ.

Ανήλικοι διέρρηξαν έξι σπίτια στην Καλαμάτα σε μια εβδομάδα

Κάθε μέρα και μια διάρρηξη έκαναν σε σπίτια της Καλαμάτας δύο ανήλικοι διαρρήκτες, που έδρασαν μαζί με άγνωστους συνεργούς τους από τις 21 ως τις 30 Απριλίου. Η δράση τους εξιχνιάστηκε και εντοπίστηκε ο κλεπταποδόχος στον οποίο πωλούσαν τη λεία τους.

Οι δυο πιτσιρικάδες είχαν εισβάλει σε έξι σπίτια και είχαν αρπάξει μετρητά, χρυσαφικά, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα είδη που η συνολική τους αξία υπολογίζεται σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους σε 6.800 ευρώ.

Μέρος από τα κλοπιμαία βρέθηκαν στα σπίτια τους και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ άλλα βρέθηκαν στο σπίτι του 34χρονου στον οποίο τα είχαν πουλήσει.

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η προανάκριση της Ασφαλείας συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί των ανηλίκων και να εξακριβωθεί αν μπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...