Αναγνωρίστηκε και ο τέταρτος νεκρός της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα

Αναγνωρίστηκε και η τέταρτη σορός από το ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα.

Η σορός του 35χρονου CHEREDNYK JEVGEN, συζύγου της 28χρονης γυναίκας που ακρωτηριάστηκε και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για να χειρουργηθεί. εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της νήσου μεταξύ Πέρδικας και νησίδας «Μονής».

Η περιγραφή των δραματικών στιγμών που έζησε η ίδια συγκλονίζει. Η 28χρονη από την Ουκρανία, δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άντρας της σκοτώθηκε και τώρα θα πρέπει να μεγαλώσει μόνη της το μόλις ενός έτους παιδί της.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για την τραγωδία, η 28χρονη περιέγραψε επίσης τις στιγμές πριν από το δυστύχημα και αποκάλυψε ότι ο κόσμος που επέβαινε στο πλοιάριο «Αντωνία» είδε το ταχύπλοο που οδηγούσε ο 77χρονος ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση και άρχισε να ουρλιάζει.

«Είδαμε το μικρό γιοτ να έρχεται από τη δεξιά μεριά της λάντζας κατά πάνω μας. Πέντε ή επτά δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση, ο κόσμος άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει, αλλά ο καπετάνιος μας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Με κάποιο τρόπο ίσως από θαύμα, κατάφερα και βγήκα μετά από 3 ή 4 λεπτά που ήμουν κάτω από το νερό και είδα το πόδι μου, δεν έμοιαζε με πόδι», αποκάλυψε.

Όπως εξήγησε, τότε συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός της δεν ήταν πουθενά.

«Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα πω στο παιδί μου, ότι ο πατέρας του μας άφησε. Ήταν ο καλύτερος πατέρας και ο καλύτερος σύζυγος στον κόσμο. Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα ζήσω τώρα, πώς θα ζήσω χωρίς τον άνδρα μου στην Ουκρανία και τι θα κάνω», ανέφερε συγκλονισμένη η γυναίκα η οποία υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο ΚΑΤ και τώρα ζητά από τις ελληνικές αρχές να επιβάλλουν στον 77χρονο οδηγό του ταχύπλοου «την πιο σκληρή ποινή».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...