Ανακοίνωσε Σαράνοφ η Λαμία

Ανακοίνωσε Σαράνοφ η Λαμία

Η Λαμία ανακοίνωσε ετην απόκτηση του Σέρβου τερματοφύλακα Μπόγιαν Σαράνοβ, ο οποίος επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στη Super League.

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου για τον Αστέρα Τρίπολης ο Μπάμπης Τεννές είχε ζητήσει την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα  και η διοίκηση της Λαμίας προχώρησε στην απόκτηση του πολύπειρου 30χρονου Σέρβου, ο οποίος τη σεζόν 2014-15 είχε φορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη.

O ύψους 1,88 τερματοφύλακας αγωνιζόταν την περσινή περίοδο στην Ραντνίσκι, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει εκτός των άλλων απ’ την Μακάμπι Χάιφα, την Παρτιζάν, την Καραμπάγκ και τη Ζέμουν.

Η επίσημη ανακοίνωση της Λαμίας για την απόκτηση του Σαράνοβ αναφέρει τα εξής:   

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Μπόγιαν Σαράνοβ.

Ο 30χρονος Σέρβος γκολκίπερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ραντνίτσκι Νις και επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015 είχε φορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο Σαράνοβ αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα με την υπόλοιπη αποστολή της Λαμίας στο Καρπενήσι και να τεθεί στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ και του προπονητικού επιτελείου της ομάδας.  

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/337291-Anakoinose-Saranoph-e-Lamia ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...