Ανακοίνωση Χολέβα κατα της διοίκησης της ΕΠΣΑ

Προς όλα τα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ Σωματεία της ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ και τα Μ.Μ.Ε.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ως επικεφαλής της παράταξης <<ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ>> που διεκδικήσαμε μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου τη Διοίκηση της ΕΠΣΑ τις προηγούμενες εκλογές το καλοκαίρι του 2014, και δεν τις κερδίσαμε για λόγους που δεν έχει νόημα να αναφερθώ τώρα, δεν μπορώ να σιωπήσω μ’ αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση της ΕΠΣΑ.
Μένω πραγματικά εμβρόντητος και έκπληκτος με την κατρακύλα που έχει πάρει η σημερινή Διοίκηση της ΕΠΣΑ και έχει συμπαρασύρει στην καταστροφή και στην απαξίωση το τοπικό μας ποδόσφαιρο.
Τι να πρωτοαναφέρω:
1)Την ταπεινωτική ΤΙΜΩΡΙΑ από την Δικαστική Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ του Προέδρου Παναγιώτη Παπαχρήστου με την τρίμηνη έκπτωση από το αξίωμά του, για παραβάσεις του καταστατικού και κακή διαχείριση των οικονομικών;
2)Τη μη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΠΣΑ που έχει να συνεδριάσει από τις 25 Οκτωβρίου 2017, δηλαδή πάνω από δύο μήνες, παρότι το άρθρο 33 του καταστατικού στην παράγραφο 1 αναφέρει ότι το Δ.Σ. πρέπει να συνεδριάζει υποχρεωτικά τουλάχιστον μία φορά το μήνα, για να είναι νόμιμες οι αποφάσεις;
3) Το φιάσκο της 29ης Δεκεμβρίου 2017 πως να το σχολιάσω. Δεν είναι ΝΤΡΟΠΗ να καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. σε συνεδρίαση και να μην προσέρχονται ο Α’ Αντιπρόεδρος, ο Γεν. Γραμματέας και τα υπόλοιπα βασικά μέλη της Διοίκησης με αποτέλεσμα να ματαιώνεται η συνεδρίαση; Κατάντια δεν είναι αυτό;
Τι νομίζουν επιτέλους ότι η ΕΠΣΑ είναι τσιφλίκι τους και δεν υπολογίζουν τα ποδοσφαιρικά Σωματεία;
Έχουν τεράστιες νομικές ευθύνες και θα κληθούν να λογοδοτήσουν στα αρμόδια όργανα, κατανοούν ότι όλες οι αποφάσεις είναι άκυρες και αν προσφύγει κάποιο σωματείο γίνονται άνω κάτω τα πρωταθλήματα; Για ηθική ευαισθησία ας μη γίνεται λόγος.
Θλίβομαι πραγματικά για την εικόνα διάλυσης και αποσύνθεσης που παρουσιάζει η σημερινή Διοίκηση της ΕΠΣΑ και εκθέτει το ποδόσφαιρο του Νομού μας πανελλήνια. Αυτή η κατάσταση δεν έχει προηγούμενο.
Φίλοι ερασιτέχνες παράγοντες δεν μας αξίζει τέτοια Διοίκηση, που απαξιώνει το θεσμό του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου. Η Αιτωλοακαρνανία διακρίθηκε ποδοσφαιρικά σε πανελλήνιο επίπεδο στο παρελθόν. Πρέπει το συντομότερο δυνατόν να απαλλαγούμε απ’ αυτή τη Διοίκηση, που δεν σεβάστηκε την εντολή που πήρε, και όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε στην αποστολή της, αλλά εξέθεσε τον εαυτό της και το ποδόσφαιρό μας ανεπανόρθωτα.
Εμείς θα είμαστε πάντα παρόντες, ο λόγος πλέον ανήκει σ’ εσάς και τα Σωματεία που εκπροσωπείτε.
Με τιμή

Νίκος Χολέβας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...