Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χ. Βασιλοπούλου με την “ανανέωση και Δημιουργία”

Η Χριστίνα Βασιλοπούλου (του Παναγιώτη) γεννήθηκε το 1976 στη Ναύπακτο και προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου και στη συνέχεια σπούδασε στην Αθήνα στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, λαμβάνοντας υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.
Είναι παντρεμένη με τον μηχανικό Άρη Ρούμπα και έχει δύο κόρες.
Εργάστηκε στην Αθήνα ξεκινώντας την πρακτική της στον τραπεζικό τομέα, όπου συνεργάστηκε με μεγάλες επιχειρήσεις. Έφτασε στη θέση της προϊσταμένης στο κατάστημα που εργαζόταν. Μετά από πέντε χρόνια αποχώρησε και επέστρεψε στη Ναύπακτο όπου τα τελευταία έντεκα χρόνια ζει και εργάζεται στον τομέα της λογιστικής. Από το 2012 διατηρεί δικό της λογιστικό γραφείο στην πόλη της Ναυπάκτου.
Υπήρξε συνεργάτης του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, διδάσκοντας σε σεμινάρια επιχειρηματικότητας σε επαγγελματίες της πόλης. Έχει ασχοληθεί με διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων στα πλαίσια του ΕΣΠΑ.
«Η απόφασή μου, όπως και του συζύγου μου, να φύγουμε από τη μεγάλη, γεμάτη νέφος, πόλη βασίστηκε καθαρά στην προοπτική να φτιάξουμε την οικογένειά μας στην πόλη που μεγαλώσαμε, για να έχουν τα παιδιά μας μια καλή ποιότητα ζωής. Οι προοπτικές για δουλειά ελάχιστες, έως ανύπαρκτες- δεν είχαμε τα “προσόντα”. Ωστόσο τα καταφέραμε.
 
Έχω μάθει να δουλεύω πολύ σκληρά, χωρίς χάρες. Ο Γιώργος Γούλας υπόσχεται πραγματική ανανέωση. Δημιουργεί μια ομάδα ανθρώπων νέων, ανθρώπων με εμπειρία, με όρεξη για δουλειά. Ο καθένας στον τομέα του και όλοι μαζί, χωρίς συγκρούσεις και προσωπικά συμφέροντα για το καλό αυτής της πόλης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
 
Ο καθαρός αέρας μόνο δεν φτάνει για να μεγαλώσουν καλά τα παιδιά μας. Η πόλη μας μαραζώνει. Αν είναι μία από τα ίδια θα φανεί. Δεν αξίζει άραγε αυτή η προσπάθεια μια ευκαιρία;»


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...