Αναρτώνται τα τέλη κυκλοφορίας! – Πώς θα πληρώσετε 2 ευρώ λιγότερα!

Αναρτώνται τα τέλη κυκλοφορίας! – Πώς θα πληρώσετε 2 ευρώ λιγότερα!

Αναρτώνται τα τέλη κυκλοφορίας! – Πως θα πληρώσετε 2 ευρώ λιγότερα!

Την Παρασκευή, αναρτώνται τα τέλη κυκλοφορίας του 2018 στο Taxisnet. Πάνω από έξι εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων θα βρουν τον λογαριασμό του επόμενου έτους, χωρίς αλλαγές από τον φετινό, καθώς τα φιλόδοξα σχέδια του υπουργείου Οικονομικών για δικαιότερη φορολόγηση με βάση την αξία των Ι.Χ., μπήκαν στο συρτάρι.

Αυτό σημαίνει ότι για ακόμα μία χρονιά, οι φορολογούμενοι θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, μέχρι τις 31/12 που λήγει η προθεσμία πληρωμής. Αν και αναμένεται να δοθεί η «παραδοσιακή» παράταση στο τέλος του έτους, συστήνεται η ταχεία πληρωμή τους, καθώς αν δεν τα πληρώσουν, το πρόστιμο φτάνει στο 100% των τελών. Δηλαδή, αν τα τέλη 224 ευρώ, με το πρόστιμο θα ανέβουν στα 448 ευρώ!

Η πληρωμή των τελών, μπορεί να γίνει μέσω τραπεζών, μέσω e-banking ή στα ΕΛΤΑ.  Στην περίπτωση που κάποιος επιλέξει να πληρώσει στα γκισέ των τραπεζών υπενθυμίζεται ότι θα χρεωθεί προμήθεια περίπου 2 ευρώ, καθώς πλέον τα έξοδα είσπραξης φόρου βαραίνουν τον φορολογούμενο και όχι το Δημόσιο.

Από την άλλη πλευρά, παραμένει δωρεάν η πληρωμή μέσω των εναλλακτικών δικτύων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων (web banking, phone banking κλπ).  Τέλος, κάποιος μπορεί να επιλέξει την πληρωμή με πιστωτική κάρτα με αποπληρωμή σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/310925-Anartontai-ta-tele-kyklophorias-Pos-tha-plerosete-2-eyro-ligotera ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...