Αναστασιάδης: Ο “Ντέκο” των Ιωαννίνων ετοιμάζεται να “μαγέψει” και τη Ζάκυνθο! (Φωτογραφίες)

Αναστασιάδης: Ο

Ο “μάγος” της Κ20 του ΠΑΣ Γιάννενα ετοιμάζεται για… μεγάλα πράγματα στην Ζάκυνθο.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Δημήτρης Αναστασιάδης ήταν από τα πιο λαμπρά αστέρια της περσινής σεζόν στο πρωτάθλημα της Κ20. Μοίρασε ασίστ, σκόραρε και… μόνο απαραρατήρητος δεν πέρασε.

Έτσι, αφού έδωσε τα διαπιστευτήριά του στους “μικρούς” ετοιμάζεται να λάμψει και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το πλούσιο ταλέντο του μικρού Ντέκο αναγνώρισε η Ζάκυνθος και αναμφίβολα ο νεαρός μεσοεπιθετικός επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας και φυσικά του προπονητή του.

Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, μυαλό και δουλειά συνθέτουν το προφίλ ενός ποδοσφαιριστή που έχει όλα τα εχέγγυα να απασχολήσει ευχάριστα τα αμέσως επόμενα χρόνια. Άλλωστε, μόνο τυχαία δεν βγήκε το… “Ντέκο” που τον συνοδεύει από τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον ΠΑΣ Ατρόμητο ’95.

Την ίδια ώρα, με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, μεταξύ των οποίων ο “μπαρουτοκαπνισμένος” και γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, Ζαουάντ Ζαϊρί, η φιλόδοξη Ζάκυνθος έχει κάθε λόγο να βάζει ψηλά τον πήχη και οι φίλαθλοί της να αισιοδοξούν.

Ίδωμεν…

deco2.jpgdeco.jpg

 

deco1.jpg



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...