Αναστασιάδης: Παραιτούμαι αν αποδειχθεί εμπλοκή μου στην υπόθεση με ryanair

Αναστασιάδης: Παραιτούμαι αν αποδειχθεί εμπλοκή μου στην υπόθεση με ryanair
Με γραπτή του δήλωση, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδης επιχείρησε σήμερα να δώσει απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται τις τελευταίες μέρες σχετικά με εμπλοκή του δικηγορικού γραφείου «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης» στο ενδιαφέρον που έδειξε η Ryanair για την εξαγορά των Cyprus Airways.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ζήτησε από τον γενικό εισαγγελέα, τον γενικό ελεγκτή και τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής να διερευνήσουν άμεσα τους ισχυρισμούς, υπογραμμίζοντας ότι αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο θα υποβάλει αμέσως την παραίτησή του από το προεδρικό αξίωμα.

Σύμφωνα με την δήλωση του κύπριου προέδρου, κατά την αποχώρησή του από το δικηγορικό γραφείο και την ανάληψη του ύπατου αξιώματος ήταν «ρητή η συμφωνία με τους πρώην συνέταιρους μου ότι το δικηγορικό γραφείο με την επωνυμία “Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και συνέταιροι” δεν θα αποδεχθεί εκπροσώπηση οποιουδήποτε του οποίου τα εκπροσωπούμενα συμφέροντα εξαρτώνται από αποφάσεις της Κυβέρνησης».

Όπως μάλιστα αναφέρει ο κ. Αναστασιάδης, επικοινώνησε με τους πρώην συνεταίρους με αφορμή δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το δικηγορικό γραφείο εκρποσωπούσε τη Ryanair στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για εξαγορά των κυπριακών αερογραμμών και διαπίστωσε την πρόθεσή τους να αναλάβουν την εκπροσώπηση της εταιρίας.

«Η αντίδρασή μου υπήρξε αυστηρά έντονη για τήρηση των συμφωνηθέντων με τελικό αποτέλεσμα των τερματισμό της όποιας σχέσης του δικηγορικού γραφείου με την εν λόγω εταιρεία» καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Αναστασιάδης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...