Αναστόπουλος: «Δεν προλαβαίνει ο Λεμονής. Μόνο αυτό μπορεί να αλλάξει»

Αναστόπουλος: «Δεν προλαβαίνει ο Λεμονής. Μόνο αυτό μπορεί να αλλάξει»

αναστο

Στην αντικειμενική δυσκολία που έχει ο Τάκης Λεμονής στο να αλλάξει άμεσα πράγματα στην ομάδα, στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στον ΣΠΟΡ FM

Για το αν προλαβαίνει ο Τάκης Λεμονής να αλλάξει κάτι: «Αγωνιστικά δεν προλαβαίνει να αλλάξει πολλά. Πρέπει να ρίξει το βάρος στο θέμα της ψυχολογίας για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι». 

Για την φυσική κατάσταση της ομάδας: «Δεν μπορούμε με το μάτι να καταλάβουμε ποια είναι τα προβλήματα του Ολυμπιακού. Κάποιος που δεν ξέρει τι γίνεται σε μια ομάδα δεν μπορεί να βγάζει εύκολα συμπεράσματα, για τη φυσική κατάσταση. Είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει τον προπονητή του Ολυμπιακού». 

Για την απομάκρυνση Χάσι: «Στην Ελλάδα δυστυχώς κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και δεν δικαιώνουν τα αποτελέσματα τον προηγούμενο προπονητή. Δεν έγινε σωστή προσέγγιση στα τελευταία παιχνίδια και ειδικά στο ντέρμπι που δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ. Οι ίδιοι παίκτες πριν από ένα διάστημα πετάγανε. Δεν νομίζω πως υπήρξε λάθος στον σχεδιασμό. Όταν τα αποτελέσματα είναι άσχημα, οι ευθύνες πάνε στον προπονητή. Πάντως δεν έκανε τη σωστή διαχείριση που θα έπρεπε να κάνει». 

Για την έκβαση του πρωταθλήματος: «Ακόμα υπάρχουν τόσες αγωνιστικές. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν θα χάσει βαθμούς. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, είναι πολύ νωρίς. Έχει μειωθεί η ψαλίδα με κάποιες ομάδες, αλλά πάντα ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε από τώρα για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Δεν λέει κάτι η διαφορά των πέντε βαθμών. Πάντως φέτος θα δούμε νομίζω ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στη μάχη της κορυφής».

πηγή: filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/302941-Anastopoylos-Den-prolabainei-o-Lemones-Mono-ayto-mporei-na-allaxei ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...