Αναταραχή στη Χρυσή Αυγή για τον δικηγόρο του Μπαρμπαρούση!Τι απαντά ο ίδιος.

Τις τελευταίες μέρες η είδηση πως οι βουλευτές Εύβοιας και Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης απευθύνθηκαν για τη νομική υποστήριξή τους στο δικηγόρο της Χαλκίδας κ. Αθανάσιο Τάρτη, ο οποίος δηλώνει ότι γεννήθηκε και θα πεθάνει «Μακεδόνας» και διατηρεί σχέσεις με το φιλοσκοπιανό κόμμα «Ουράνιο Τόξο», προκαλεί έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της οργάνωσης.Εκνευρισμένοι φαίνεται πως είναι οι «σκληροί» της ηγετικής ομάδας βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθααιόπουλος, οι οποίοι θεωρούν ότι η πρωτοβουλία των συναδέλφων τους αποδομεί την πατριωτική εικόνα του ακροδεξιού κόμματος, που έχει επενδύσει πολιτικά στο λεγόμενο «Μακεδονικό», με στόχο να κερδίσει ψήφους στη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα».«Δεν μπορεί την ώρα που ο Νίκος Δήμος με “Το Ποτάμι” του Θεοδωράκη χαρίζει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, βουλευτές μας να απευθύνονται σε πρόσωπα, που ως πρότινος, αποκαλούσαμε “γυφτοσκοπιανούς”» σχολίασε στην εφημερίδα υψηλόβαθμο στέλεχος του ακροδεξιού κόμματος.

«Τα “Χρυσαύγουλα” ζητούν να τους σώσει στο δικαστήριο ένας ανύπαρκτος “Μακεδόνας”. Με άλλα λόγια θέλουν επαγγελματική αρωγή από τον “Μακεδόνα” δικηγόρο Θανάση Τάρτη, μπας και γλιτώσουν τη φυλακή. Θαύμα, θαύμα!» σχολίασε καυστικά ο δικηγόρος, που παλιότερα είχε καταγγείλει ότι οι Χρυσαυγίτες ευθύνονται για το κάψιμο του γραφείου του το 1995.

Απαντώντας σε επικρίσεις επειδή δέχτηκε να εκπροσωπήσει τους «σκληρούς» της Χρυσής Αυγής,έγραψε στο Facebook, προκαλώντας αίσθηση: «Ανέλαβα όντως υπερασπιστής τους, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση εν γνώσει των πελατών μου: “Επιθυμώ τον πολιτικό θάνατο της Χρυσής Αυγής. Υπερασπίζομαι ανθρώπους”».

www.newsbeast.gr
Nεότερη ενημέρωση: Τι απαντούν Μίχος-Μπαρμπαρούσης

Ως απάντηση στα γελοία δημοσιεύματα περί… «διαμάχης στην Χρυσή Αυγή» λόγω του συνηγόρου μας, δηλώνουμε τα εξής: Το ότι μας υπερασπίζονται ακόμα και οι ακραίοι πολιτικοί μας αντίπαλοι αποδεικνύει πόσο σαθρές και αβάσιμες είναι οι σε βάρος μας κατηγορίες.
Υπενθυμίζουμε ότι πλειάδα έγκριτων νομικών και συνταγματολόγων, αλλά και βουλευτές του Σύριζα, όπως ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος κος. Βούτσης και η ποινικολόγος κα. Κωνσταντοπούλου, κατέκριναν τις μεθοδεύσεις σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Νικόλαος Μίχος                                           Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
Βουλευτής Ευβοίας                                    Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή      Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...