Ανατριχίλα: «Γιάννη, γύρνα στο γήπεδο. Σε περιμένουν», του είπαν οι Μπακς. «Ποιοί είστε εσείς;», ρώτησε και έγινε το απίστευτο! (Βίντεο)

Ανατριχίλα: «Γιάννη, γύρνα στο γήπεδο. Σε περιμένουν», του είπαν οι Μπακς. «Ποιοί είστε εσείς;», ρώτησε και έγινε το απίστευτο! (Βίντεο)

Γιάννης

Ο αγώνας των Μπακς με τους Καβαλίερς είχε ολοκληρωθεί πριν από λίγα λεπτά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αν και είχε πετύχει 40 πόντους ήταν στενοχωρημένος καθώς η ομάδα του είχε ηττηθεί.
Παρά το γεγονός αυτό, ειδοποιήθηκε στα αποδυτήρια από άνθρωπο των Μπακς. «Γιάννη, γύρνα στο γήπεδο», του είπε κι αυτός απόρησε. «Γύρνα και θα δεις», επέμενε ο ίδιος άνθρωπος.
Νωρίτερα, οι περίπου 300 Έλληνες από το Κλίβελαντ που είχαν πάει στο γήπεδο είχαν ζητήσει από τη διοίκηση των Μπακς να δουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σταρ δεν γνώριζε τίποτα και κυριολεκτικά έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν επέστρεψε στο γήπεδο. 
«Τι γίνεται εδώ; Ποιοι είστε εσείς;», τους ρώτησε. Η απάντηση ήρθε με έναν ανατριχιαστικό τρόπο. Οι Έλληνες του Κλίβελαντ άρχισαν να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο. Μαζί τους έψαλε εμφανώς συγκινημένος και ο Γιάννης για να γίνει λίγο αργότερα ένα μαζί τους, να υπογράψει αυτόγραφα και να βγάλει selfies. 

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε και κυρίως ακούστε τι έγινε:

Δείτε και το βίντεο που τράβηξε ο ίδιος:

 

πηγή: filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/308774-Anatrichila-Gianne-gyrna-sto-gepedo-Se-perimenoyn-toy-eipan-oi-Mpaks-Poioi-eiste-eseis-rotese-kai-egine-to-apisteyto-Binteo ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...