Ανεστάλησαν οι επιβατικές πτήσεις από τη Ρωσία προς την Τουρκία

Σάββατο 16/07/2016 – 14:45

Οι ρωσικές αεροπορικές εταιρίες ανέστειλαν τις τακτικές επιβατικές πτήσεις τους προς την Τουρκία έπειτα από εντολή του Προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων «TASS», επικαλούμενο σημερινές δηλώσεις αξιωματούχου του ρωσικού υπουργείου Μεταφορών.

Ακυρώσεις και αλλαγές τουριστικών προγραμμάτων της Γερμανίας για την Τουρκία

Στο μεταξύ, η Lufthansa, η οποία ήδη από χθες το βράδυ είχε ακυρώσει όλες τις πτήσεις της προς την Τουρκία μέχρι σήμερα το μεσημέρι, ανακοίνωσε ότι παραμένει ακόμη ανοιχτό εάν θα πραγματοποιηθούν οι απογευματινές της πτήσεις από Φρανκφούρτη για Αττάλεια και Αλικαρνασσό

Δωρεάν ακύρωση ή αλλαγή των τουριστικών πακέτων για την Τουρκία προσφέρουν στους πελάτες τους οι μεγάλοι γερμανικοί τουριστικοί οργανισμοί. Ακόμη και τουρίστες οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Τουρκία και επιθυμούν να διακόψουν την παραμονή τους, μπορούν να το κάνουν.

Ακόμα, η Lufthansa, η οποία ήδη από χθες το βράδυ είχε ακυρώσει όλες τις πτήσεις της προς την Τουρκία μέχρι σήμερα το μεσημέρι, ανακοίνωσε ότι παραμένει ακόμη ανοιχτό εάν θα πραγματοποιηθούν οι απογευματινές της πτήσεις από Φρανκφούρτη για Αττάλεια και Αλικαρνασσό.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...