Ανησυχία για το προσφυγικό εξέφρασε στον Παυλόπουλο ο Μητσοτάκης

Ανησυχία για το προσφυγικό εξέφρασε στον Παυλόπουλο ο Μητσοτάκης

Κατηγορία

christos.papad…
Τετάρτη 24/02/2016 – 14:27

 Παυλόπουλος, Μητσοτάκης

«Έχω πολύ έντονες ανησυχίες για τις εξελίξεις στο προσφυγικό»

Την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στο προσφυγικό – μεταναστευτικό εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, κατά τη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος και ζήτησε σήμερα τη συνάντηση, ευχαρίστησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «για το γεγονός ότι αυτές τις κρίσιμες ώρες, έχουμε την δυνατότητα να ανταλλάσσουμε αυτές τις απόψεις».

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στο προσφυγικό σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.

«Κ. Πρόεδρε, έχω τη χαρά να σας επισκέπτομαι και πάλι, διότι έχω πολύ έντονες ανησυχίες για τις εξελίξεις στο προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα, τις οποίες θα ήθελα και να συζητήσω μαζί σας», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ κ. Πρόεδρε. Ευχαριστώ πολύ και για το γεγονός ότι αυτές τις κρίσιμες ώρες, έχουμε τη δυνατότητα να ανταλλάσσουμε αυτές τις απόψεις. Είναι εξαιρετικά χρήσιμες και για την άσκηση των δικών μου καθηκόντων», είπε, από την πλευρά του, ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...