Ανοιχτή επιστολή Γ.Νταουσάνη προς τον Πρωθυπουργό της Χώρας μας κ. Αλέξη Τσίπρα και όλα τα μέλη της Κυβέρνησης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παρακολουθώντας την εξέλιξη των συζητήσεων με τους εταίρους και τον τρόπο με τον οποίο ασκούν τις πιέσεις προς εσάς και την Κυβέρνηση αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας πω ότι δεν πρέπει να κάνετε πίσω με τίποτα και σε τίποτα από αυτά που έχετε πει για την ανακούφιση των πολιτών της Χώρας μας.

Είμαι βέβαιος ότι σε περίπτωση εξόδου της Χώρας μας από την Ευρώπη τα πολύ μεγάλα προβλήματα θα τα έχει η ίδια η Ευρώπη και όχι εμείς. Αυτό το γνωρίζουν και οι ίδιοι και όσο και να επιμένουν, πράγμα το οποίο θα κάνουν μέχρι την τελευταία ώρα της συμφωνίας, γιατί συμφωνία θα υπάρξει, στο τέλος θα δεχτούν τις προτάσεις σας.

Ο λόγος είναι πολύ απλός. Αν θέλουν να διαλύσουν την Ευρώπη, αυτό θα γίνει ακόμα και αν εμείς συμφωνήσουμε σε όλα όσα μας ζητάνε. Αν δεν θέλουν να διαλύσουν την Ευρώπη που είναι και το λογικό, θα κάνουν πίσω και θα δεχτούν τις προτάσεις σας που είναι λογικές και δίκαιες. Υπ’όψιν ότι είμαι θερμός υποστηρικτής της Ευρώπης και δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση να μείνουμε εκτός αυτής. Ως τέως Δήμαρχος Ναυπάκτου αλλά και ως απλός πολίτης πιστεύοντας ακράδαντα σε αυτά που γράφω, παρακαλώ μην κάνετε πίσω σε τίποτα, επαναλαμβάνω σε αυτά που έχετε πει για την ανακούφιση των πολιτών αλλά και το καλό του τόπου, και θα δείτε, θα δικαιωθείτε.

Με εκτίμηση. Γιάννης Νταουσάνης.

Τέως Δήμαρχος Ναυπάκτου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κ π.Δήμαρχε λυπαμαι,αλλά διαφωνω απο την αρχη ως το τελος για τα οσα προτείνετε στον πρωθυπουργό της Χωρας .Φοβούμαι πως στο τελος,αν οι πολιτες στην πλειοψηφία τους ακολουθήσουν το παράδειγμά σας–την προτροπή σας—στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου,σε λίγες μερες θα λεμε ”Η εγχείρισις μεν επέτυχε,αλλά ο ασθενης–εν προκειμένω η Ελλάδα–απεβιωσε.Αυτο θέλουμε? Μιά τέτοια στάση εκ μερους της μικρης μας Χωρας ,ειλικρινά πιστεύετε οτι ειναι προς το συμφέρον της? “Η μήπως μπαινουμε στην λογική ……………..να ψοφίση και η κατσίκα τού γείτονα? Ανδρεας Χαραλαμπόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...