Αντίθετος στην αλλαγή του εκλογικού νόμου ο Σταύρος Θεοδωράκης

Σάββατο 09/07/2016 – 17:30

Την αντίθεση του στην πρόταση του εκλογικού νόμου της κυβέρνησης εξέφρασε για άλλη μια φορά ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Παράλληλα, ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι «το Ποτάμι δεν συνεργάζεται με τους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Με τους λαϊκιστές και με τους λαοπλάνους εμείς δεν συνεργαζόμαστε».

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην Συνάντηση των Αντιπροσώπων από τις οργανώσεις του Ποταμιού όλης της χώρας, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι μάχες που δίνουμε κόντρα στις επικίνδυνες απόψεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα συνεχιστούν και κάποιες από αυτές θα τις κερδίσουμε».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε το ότι το Ποτάμι κατάφερε να πείσει και άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις για το πόσο επικίνδυνη είναι η πρόταση εκλογικού νόμου του Αλέξη Τσίπρα.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια για την δημιουργία μιας ριζοσπαστικής μεταρρυθμιστικής παράταξης τόνισε ότι χρειάζεται συνεννόηση για τα οργανωτικά αλλά αντιπαράθεση στα πολιτικά.

«Σκοπός μας είναι να ψηφίσουν πάνω από 200.000 και αυτό είναι το μέλημα μας κόντρα στους παλιούς κομματικούς μηχανισμούς που θέλουν μικρή συμμετοχή για να ελέγξουν τις εξελίξεις», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε αναφορά στην επίθεση που δέχεται τις τελευταίες μέρες ο «Αρκάς» λέγοντας: «Οι σκιτσογράφοι αναγκάζονται να απαντήσουν στις επιθέσεις που δέχονται από τα πληρωμένα τρολ στα διαδίκτυο. Μπήκαν οι οργανωμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και έλεγαν στον Αρκά «μα γιατί κάνεις σκίτσα που ενοχλούν το μεγάλο μας ηγέτη»;

Και απάντησε ο «Αρκάς» ότι «ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση».

Αυτή είναι και η δική μας άποψη: ότι πολλά από τα προβλήματα που ζούμε, υπήρχαν και παλιά όπως και αυτές οι συμπεριφορές. Και τη διαπλοκή και το κομματικό κράτος δεν τα ανακάλυψε τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά για πρώτη φορά γίνονται τόσο γρήγορα και τόσα πολλά κακά μαζί».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...