Ανταλλαγή πυρών και τραυματισμοί για την ηρωίνη!

Ανταλλαγή πυρών και τραυματισμοί για την ηρωίνη!
49χρονος τσιγγάνος και 38χρονος Αλβανός άρχισαν να πυροβολούν ο ένας τον άλλο μέσα στον καταυλισμό τσιγγάνων στην περιοχή Σκοπευτηρίου Μαρκοπούλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δυο
Η διαφωνία για τα έσοδα από την διακίνηση ηρωίνης λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε έναν 49χρονο τσιγγάνο και έναν 38χρονο Αλβανό που άρχισαν να πυροβολούν ο ένας τον άλλο μέσα στον καταυλισμό τσιγγάνων στην περιοχή Σκοπευτηρίου Μαρκοπούλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δυο!

Το περιστατικό συνέβη τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης και οι πρωταγωνιστές του συνελήφθησαν στο νοσοκομείο, όπου είχαν καταφύγει για τις πρώτες βοήθειες μια και τα τραύματά τους ήταν ελαφρά. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών που τους άσκησε δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση στον καταυλισμό με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ασφαλείας Μαρκόπουλου, Κορωπίου και Καλυβίων και της Άμεσης Δράσης. Σε έρευνες που έγιναν στα παραπήγματα και τον περιβάλλοντα χώρο, βρέθηκαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία δυο πολεμικά τυφέκια Καλάσνικοφ με τρείς γεμιστήρες και ένα φυσίγγιο, ένα δίκαννο και ένα μονόκαννο κυνηγετικά όπλα καθώς και μια συσκευασία που περιείχε 320 γραμμάρια ηρωίνης και ερευνάται αν ανήκε στους τραυματίες ή αν εμπλέκονται και άλλοι στη διακίνηση.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...