Αντώνης Ρέμος: «Δεν μου αξίζει να με σέρνουν σαν σεσημασμένο κακοποιό»

Αντώνης Ρέμος: «Δεν μου αξίζει να με σέρνουν σαν σεσημασμένο κακοποιό»
Ο τραγουδιστής μίλησε «χωρίς φόβο και πάθος» για την πρόσφατη σύλληψή του

Την πιο αποκαλυπτική του συνέντευξη έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα ο Αντώνης Ρέμος, συνέντευξη που μεταδόθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Πρωινό ΑΝΤ1.

Ο καλλιτέχνης δεν «γλίτωσε» – μεταξύ άλλων – και ερώτηση σχετική με την είδηση της σύλληψής του, που κυκλοφόρησε πριν από μόλις δύο ημέρες. «Είχε βγει ένταλμα για την υπόθεση του Ηρακλή και πήγα αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα. Είναι πιο εύκολο να σε συλλάβουν για οικονομικά από το να σου κόψουν μια κλήση. Ο Ηρακλής είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, γιατί πίστεψα σε μια ιδέα.

Μόλις πήρα τις μετοχές και ανέλαβα τις ευθύνες, όλοι έφυγαν από δίπλα μου και η πολιτεία μου γύρισε την πλάτη. Έχασα αυτά που είχα κι αυτά που δεν είχα. Πληρώνω πάνω από 100.000 ευρώ κάθε μήνα. Δουλεύω οπουδήποτε βρω. Και τα δολάρια θα πάρω και τα πάντα. Αναζητώ να τραγουδάω συνέχεια για να μπορώ να πληρώνω κάθε τέλος του μήνα», είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε:

«Είμαι το πιο αγαπημένο παιδί του ΣΔΟΕ. Δίνω πάρα πολλά χρήματα κάθε μήνα στην πολιτεία και απαιτώ να σταθεί δίπλα μου κι όχι απέναντί μου. Θεωρώ ότι δεν μου αξίζει να με σέρνουν σαν σεσημασμένο κακοποιό και να μου παίρνουν αποτυπώματα, δεν αξίζει σε κανένα Έλληνα. Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχω για να πληρώνω. Αν με βάλουν φυλακή, όπως τον Γαβαλά, πώς θα μπορώ να προσφέρω;».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...